tüm maaşını karşılarsan ancak gider hatta bunu bile kabul etmeyebilir evlat kontenjanına dahil olup yerli çeteye kapak atmışsa ( hamit gibi ) yeni sözleşmelere yelken bile açabilir.

Para icin gitmiyorsa ve madem ben parasini vermek zorundaysam bu rezili gider 3.lig de bir takima kiralarim 1 tl bedele. Herifin bacagini eline versinler orda!

Yonetici isen yolunu bulup yollayacaksin. Yapamiyorsan yapabileni o koltuga oturtacaksin bahane ureteni degil.

Umutun tarikin donkun gobeklinin GS da isi yok.

Para icin gitmiyorsa ve madem ben parasini vermek zorundaysam bu rezili gider 3.lig de bir takima kiralarim 1 tl bedele. Herifin bacagini eline versinler orda!

Yonetici isen yolunu bulup yollayacaksin. Yapamiyorsan yapabileni o koltuga oturtacaksin bahane ureteni degil.

Umutun tarikin donkun gobeklinin GS da isi yok.
Bizim kulup fazla demokrat.. Biraz mafyavari olmak lazım bu konularda. gerekirse 3-5 ver kurtul.. Esas hatalı olan kulup tabii. Ama hatanın neresinden donulurse kardır mantıgı ile hareket etmek lazım.

bi tarık'mı gidecekler listesinde?

tek sorun tarık yani?
Böyle düşünmek yanlış. Tek sorun değil çok sorunlardan sadece birisi.

Illa ki bir yerden başlamak lazım. Tarıkı gönderirsen diğerlerine de sinyal olur bu, yatan herif istemiyoruz takımda diye.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Tarık Çamdal - Süper Lig Kariyeri
(Eskişehirspor & Galatasaray)

Maç: 55
Gol: 0
Asist: 0

:red:

Bu yaşta süper ligde 55 maç ciddi bir tecrübe demek.

Umarım istikrar yakalar bu sezon.

sortirpoubelle.gif

eskisehirsporuda ayrica tebrik ediyorum guzel iteklediler bize , yigidi oldur hakkini yeme

Geri
Üst Alt