2,5 mu ne kazandilar. Allahtan biz almadik onu 1-2 sene önce. Bayagi büyük bir kazik girecekti.

Hatta bir aralar Tarik+Erkan paketine 10 Milyon verelim diyenler vardi burada.

Öyle bir piyasa ve öyle bir yabancı kuralı vardı ki eldeki kadro ile formül ona çıkıyordu.

Bizde artık kafayı sıyırmıştık , Ozan Tufan'ı Fener'in açıkladığı günü hatırlasana Can.

Öyle bir piyasa ve öyle bir yabancı kuralı vardı ki eldeki kadro ile formül ona çıkıyordu.

Bizde artık kafayı sıyırmıştık , Ozan Tufan'ı Fener'in açıkladığı günü hatırlasana Can.

Benim fikrim sabit. Böyle bos adamlara bu kadar para savuracagima altyapidan oyuncu oynatirim daha iyi.

Bile bile kaziklanacagima yetersiz olsalar bile yine de Altyapi oyuncularinda israr ederdim, en azindan aralarindan 1-2 tanesi iyi ciksa bile yeter.

Benim fikrim sabit. Böyle bos adamlara bu kadar para savuracagima altyapidan oyuncu oynatirim daha iyi.

Bile bile kaziklanacagima yetersiz olsalar bile yine de Altyapi oyuncularinda israr ederdim, en azindan aralarindan 1-2 tanesi iyi ciksa bile yeter.

Tabi bunun yanında uzun süredir altyapı olarak somut bir şeyler gerçekleştirmediğimiz de gün gibi aşikar.

Bunu da unutmamak gerek ancak mentalite olarak Türkiye şartlarında tabi ki haklısın.

Salih Dursun, Burdisso, Burak, Umut, Umut Gündoğan, Mancini vs vs bunlardan birşey olmaz dediğimde buna benzer yorumlar okumuştum. Onun için yine söylüyorum bundan birşey olmaz. Futboldan anlamayan çok.
Tebrikler renkdaş az sayıda olacağı görenlerdensin

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neyse daha fazla bakmayayım ucu bana dokunacaktır mutlaka ama bildiğiiz genel anlamda birkaç kişi hariç herkes övmüş

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O zamanlar herkes ölüp bitiyordu bu gereksiz icin. Kac kisiyle tartismistim 5 para etmez diye. Neyse kazik girdi artik bunlari konusmanin da manasi kalmadi.

Sonradan degil önceden görmek lazim bazi seyleri.

1,4 milyon euro. yılda yaklaşık 4,5 milyon lira. ayda 375 bin lira. haftada 93 bin lira.

bir hafta git florya'da spor yap, top oyna, şıno ile şakalaş, muslera'ya şut çek. haftasonu da git arena'da maçını izle bitti.

üstüne 93 bin lira kazan. ne güzel lan. valla gitme kal, yüreğim el vermiyor böyle güzel hayatın senden alınmasına.
zeheheheh

gitmezse süründürmek lazım. fairplaydan dolayı transfer dolayı adam alamıyorken şu paragözlere bak ya.

bunlara bu kadar sözleşme yapanlarıda öpmek lazım serdar aziz mesela 2 milyon euro nedir yıllık

Bu çocuk tutacak negatif enerji vermeyin! Tutacak bu çocuk artık!!!!

Yeni gökhan gönül

Hayırlı olsun. Türkiye nin en iyi 2 bekinden biri diğerini biliyorsunuz

GG'den iyi olacak inşallah.

en sevindigim transfer oldu bu, bize lazimdi.

Süratli olmasi avantaj. Prandelli ile birlikte gelisirse, degisilmez olur.

çok büyük oyuncu olacak buna eminim bu arada ligin de en yakışıklı oyuncusu sanırım forma bir aslana ancak bu kadar yakışır

Tarik bizde is yapacaginaa inaniyorum bizde hakan balta nasil oynuyorsa buda oynar.

Bu arkadaslari Al kapon style siraya dizebilir miyiz?

vday-massacre.jpg

bence kimse burada Tarık Çamdal'a sövmesin önce şapkayı çıkarıp önüne koysun tavşan mı sincap mı ne çıkarırsınız bilmem ama %50'den fazlanızın söylediği şuydu "Bu adam alınmazsa hainsiniz" çok net hatırlıyorum.

Geri
Üst Alt