GG'den iyi olacak inş demişim olmadı ne var bunda ? Ben de biliyorum kötü olduğunu. TeAllam ya. @Ersin Şen

Edit: Menşın koydum.

Son düzenleme:
Bu arkadaslari Al kapon style siraya dizebilir miyiz?

vday-massacre.jpg
hahahaahaahah :) fena mozardım :)

o dönem herkes istiyordu bunu hatta ersuna tepki gösterilmişti eskişehirden ayrılması için erken kaybolur gider büyük takımda şimdi demişti ersun da haklı çıktı :asd:

bunu kız takımlarına versek "çelimsiz, güçsüz, ayakta duramıyor" diye almazlar!! :(

buna 5 milyon euro ödedik!! :)

Kendi adıma söylüyorum bu tarık denen ucubeye , yiğit gökoğlana, donka acayip karşıydım.

Bunu da kovdu mu Riekerink??

Gelsin diye bin takla atanlar en cok sövenler olmus ilginc.

torpille topcu olup komisyoncular ile Gs'ye gelmek.

milyoner olmak hic bu kadar kolay olmamıstı.

mahalle aralarından 10.000 tane tarık çamdal çıkar.

sadece torpil+komisyoncuya ihtiyacları var.

Parasını vermiyormuyuz bunun nasıl olsa, top toplasın, arkadaşlarının malzemesini taşısın,yemekhanede yer süpürsün belki aklı başına gelir,böylesine bunu yapacaksın

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence kimse burada Tarık Çamdal'a sövmesin önce şapkayı çıkarıp önüne koysun tavşan mı sincap mı ne çıkarırsınız bilmem ama %50'den fazlanızın söylediği şuydu "Bu adam alınmazsa hainsiniz" çok net hatırlıyorum.
Alinmali demek farkli ve süperstar olacak demek farkli bence.

Sonucta o dönem yabanci sinirlamasi vardi ve sag bek'e yerli almasak diger kilit bölgelerin yabancisi kesilecekti. Zaten hep bu uygulamadan dolayi girdi kaziklar.

Bu fotoğrafları çerçeveletip duvarına assa yeridir.Adam foto çekilemeyeceği yıldızlara karşı top oynadı şaka gibi.Biz almasak şimdi pttde esesle devam ediyordu muhtemelen...

Sent from my iPhone using Tapatalk

bu herife verdigimiz maasla beraber simdiye kadar 7 8 milyon € yandi.
yazik günah !

Yiğit ve Tarık kadar içime oturan futbolcu transferi hatırlamıyorum...Her ikisinin de alınmaları söz konusu olduğundan itibaren içim içimi yemiş, ''Yahu bedava bile olsa alınmasın, bu takımda oynamasına % 1 bile ihtimal yok, futbolcu olarak bile görmüyorum, bu ne saçmalık?'' diye çaresiz inlemiştim adeta...

Bu ikisini diğer hepsinden ayrı tutuyor; transfer riski mazereretini asla kabul etmiyorum, eski kulüpleri ve kendileri doğrudan ''Keriz parası'' yedi/yemeye devam ediyor...

Birisi Terim' in, diğeri Aysal ve akıldaneleri(??) nin ihanet şüphesi uyandıracak derecede iş bilmezliklerinin eseridir...

Alinmali demek farkli ve süperstar olacak demek farkli bence.

Sonucta o dönem yabanci sinirlamasi vardi ve sag bek'e yerli almasak diger kilit bölgelerin yabancisi kesilecekti. Zaten hep bu uygulamadan dolayi girdi kaziklar.

öhöm tatildeyim efenim şimdi görüyorum mesajınızı, superstar olur dediler mi yalan olmasın hiç görmedim öyle bir şey dediklerini ama şu forumun %50 bir çok oyuncu için aynı baskıyı yaptı sadece Tarık için değil bir çok isim için yaptılar, bunu net hatırlıyorum.

Geri
Üst Alt