Osman Zeki Korkmaz: "Yarın Galatasaray'a karşı nasıl oynanacaksa, öyle oynayacağız"

yarın galatasaray'a karşı nasıl oynanacaksa öyle oynamazsan sana bir!
yarın sana karşı nasıl oynanacaksa öyle oynamayan galatasaray'a iki!

bu tip maçlarda rakibin ne oynadığı değil, bizim ne oynadığımız önemli. son derece zayıf istanbulspor %500ü ile oynasa ne olacak? bu açıklamalar ancak açıklamayı yapanı küçültür.

Gündeminiz düşme hattı olması gerekir, İstanbulspor kaçıncı sırada ki zirve ile ilgileniyor.

Zeki Korkmaz yarın zekasızca korkak futbol oynatacak.

Napcan 6 puanını 30mu yapacaksın. ulan en yakın rakibinle 15 puan var arada 5 koca maç.
Fenere karşı da götümüzü açacağız bildirimi yap olur mu itimsi

Galiba ilk cikaran teknik direktor idi. Bunlar 1 - 0 da olsa acilmazlar. Ancak erken dakikalarda 2 - 0 yaparsak farka gideriz.

Kdb uzaktan çatala astı bile. Ayrıca davinson da Bi tane kornerden attı. Sonra otobüsü bir tarafına sokarsın

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kapanan takımlara fark atmayı çok severim. Bunun için sabırlı oynamak lazım ilk kaleyi bulan şut çok önemli %100 gol olacak en net pozisyonda vuruş yapmak lazım. Sonra gerisi çorap söküğü gibi gelir.

Bu tarz kapanan takımlara karşı onları rezil edecek bacak arası yapacak aşırı teknik sinir edici topçu ve rahat özgüvenli taraftar lazım

Yahu güzel kardeşim, her zaman olduğu gibi elimizden gelenini en iyisini sahaya aktarmaya çalışacağız desene?

Galatasaray'a nasıl oynanırsa öyle oynarız ne demek?

istanbulspor ligde kalsın - sana özel şapka çıkarma gifi yapmayanı Koç Holdinge kadar kovalasınlar Ata Beyefendizade
Üstadım, kızdınız mı yahut övdünüz mü anlayamadım; ama her halükarda sevgiler size; gifleriniz ile neşe katıyorsunuz, keyifle takip ediyorum sizi :love:

Geri
Üst Alt