- 5 Eylül 2014
- 80.051
- 62.685
- 4.283
Mustafa Kemal Atatürk dediler

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet yaklasik olarak 1.5 sene evvel yine arkadaslar arasinda nargile fokurdatma etkinligi esnasindayken sohbet insanlarin genel kultur seviyelerine geldi.Bu forumda üye olup bu soruya Orhan Gazi cevabı veren birisi var.
O ismi açıklayacak isim @Demir Baş 'ı sahneye davet ediyorum.
Evet yaklasik olarak 1.5 sene evvel yine arkadaslar arasinda nargile fokurdatma etkinligi esnasindayken sohbet insanlarin genel kultur seviyelerine geldi.
Evet yaklasik olarak 1.5 sene evvel yine arkadaslar arasinda nargile fokurdatma etkinligi esnasindayken sohbet insanlarin genel kultur seviyelerine geldi.
Her nasil olduysa sohbetin gidisati icerisinde o donemin forum adminlerinden @Alpay Asma 'ya "osmanli devletinin kurucusu kimdir?" seklinde bir soru yoneltildi.
Alinan cevap Orhan Gazi idi.
Bu cevap uzerine turlu gulusmeler ve dalga gecmeler esliginde sohbet devam etti. Hala hatirlanir ve kendisinin yerin dibine sokulmasina sebebiyet verir bu durum.
Meal: seni kucuk dusurecek bir sey dusundum ama bulamadim.Arkadaşlarımızın eğlencesi için her türlü malzemeyi tesis etmeyi görev bilmiş biri olarak soruyorum.
Kendin ile ilgili anlatacak orijinal bir hikayen bile neden yok sn. Baş. Gruba yaptığın kontirbüsyonu sorgulama vakti gelmiştir.
Teşekkürler.
tabi ki engin altan düzyatan