Osmanlıspor Teknik Direktörü İrfan Buz: "Yan hakem maçın seyrini değiştirdi"

fft226_mf10097477.Jpeg

İrfan Buz, Fenerbahçe'nin ilk golünde hakemin doğru karar vermesi için doğru açıda olmadığını söylerken, kararın maçı değiştirdiğini söyledi.

Osmanlıspor'da teknik direktör İrfan Buz, Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. İrfan Buz, "Özetleri gördüm. Bizim iki pozisyonumuzu gördüm. Gole kadar her şey lehimize gidiyordu." dedi. "O pozisyonda yan hakemin, duruşundan dolayı o pozisyonu görme şansı yok. Şimdi Piero'dan söylemişler, 5 cm gol. Helal olsun. O duruşla bunu görebilmiş."

(Goal)

Gol oldugunu dusunmuyorum fakat sen kendi takimina bak . Macta hic bir varlik gostermiyor, pozisyona giremiyor sonra "fb atmazsa 1 puan alirim" ezikligi ile top oynatiyorsun..

dalga dalga gel , 3 yap 5 yap , fb nin gayri nizami golu de gundem bile olamasin , hakemi de yeneceksin bazen , hele de kume dusme potasindaysan

ulan gomulerek oynuyorsin forveton hantal mehmet batdal. sen nebicim hocasin chikelesiyi niye oynatmadin

Moderatör tarafında düzenlendi:
ulan gomulerek oynuyorsin forveton hantal mehmet batdal. sen nebicim hocasin chikelesiyi niye oynatmadin
ligde en kötü top oynatan 2 td var ve hala görevde olmalari enteresan. biri le guen, digeri irfan buz. bunlarin oynattigina akil sir erdirmek mümkün degil.

Son düzenleme:
Mustafa Reşit hoca gittiğinden beri düşüşteler

Gol oldugunu dusunmuyorum fakat sen kendi takimina bak . Macta hic bir varlik gostermiyor, pozisyona giremiyor sonra "fb atmazsa 1 puan alirim" ezikligi ile top oynatiyorsun..

dalga dalga gel , 3 yap 5 yap , fb nin gayri nizami golu de gundem bile olamasin , hakemi de yeneceksin bazen , hele de kume dusme potasindaysan
biktirdin artik, besiktas amigolugundan fenerbahce amigoluguna gecis yaptin.

bunlarda gelmis koskoca Galatasaray'in kaderini belirleyen kongre uyeleri, komedi resmen.

Fener'e o golü vermeseler fener gene golü atacaktı lig de karabükspor kadar hücum gücü var bir de çıkmış maçın hakemine laf atıyor. Bu tarz takımların düşmesi iyi olacak karabük, osmanlı en azından PTT.1 lig seviyesinde takım kalmamış olur

mesaj engelle yöntemi mevcut forumda ayarlarınızda beyler.

Amaclarinin provoke etmek olduklarini zaten engellemeyerek kanitliyorlar . Yorumunu begenmedigin adama katlanmamak icin buraya etkili bir engelleme sistemi kondu ama kullanmayip kisileri ve yorumlari kovaliyorlar ki karisiklik ciksin diye

Amaclarinin provoke etmek olduklarini zaten engellemeyerek kanitliyorlar . Yorumunu begenmedigin adama katlanmamak icin buraya etkili bir engelleme sistemi kondu ama kullanmayip kisileri ve yorumlari kovaliyorlar ki karisiklik ciksin diye
O ayarı, yöntemi bilmiyorlar belkide Sinan.
Biliyorlar ise dediklerin ile haklılık payı mevcut olabilir bencede.

O ayarı, yöntemi bilmiyorlar belkide Sinan.
Biliyorlar ise dediklerin ile haklılık payı mevcut olabilir bencede.

Sebebi forumda ceza muessesesinin islemiyor olmasi , maksimum mesajlari editleyip duruyorlar , aman 1 kisi daha ceza alirsa yazan kalmaz mantigiyla

Yazdiklarinin bir bedeli olmayan kisiler de istedikleri hakareti ediyor . Al demin biri sinek yazmis , raporladim editlendi ama o kadar

Bir bedeli yok yani . Haliyle de neden engellesin , bilakis bekliyor , mesaj gelince herhangi bir baslikta hakareti rahatlikla ediyor

Kac kere yazdim bu mevzuyu yonetime ama kendilerine bir kufur kiyamet gelmedikce uyeler arasindaki mevzularda hareket gecmeleri icin illa ana baci sovulmesini filan okumalari lazim , o zaman ceza cikiyor , aksi takdirde anca mesaj editleme otesi yok

Osmanli kurtaramaz artik sanirim , umraniye ve istanbulsporla , ankaragucuyle gorev degisimi yapacaklar

Geri
Üst Alt