Ospina, Dirar, Valbuena ve Ekici Fenerbahçe'de İddiası

Aziz yıllardır transferi erkenden bitiriyor ve sezon içinde hoca değiştirmiyor bu konuda başarılı. Gerçi Ersun ve Vitoru Ağustosta kovdu ama sezon içinde değiştirmiyor

İyi transferler.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Dirar sol ve sağ kanatta oynayabilen, sağ bek olarak da oynayabilen bir oyuncu. Monacoda
100 maçtan fazla oynadı.

Iyı transfer gibi

Nabil Dirar gereksiz bir transfer bence volkan şen seviyesinde bir adam ve yaşlı. Ospina süper bir kaleci değil ama volkan'dan iyi olduğu kesin. Zaten fb'nin defansı iyi fabri seviyesinde bir kaleci bile yeter bunlara. Valbuena iyi oyuncu ama iş yaparmı bilemiyorum yaşlı sonuçta. Mehmet Ekici fenerin işini görecek bir transfer değil yetersiz bence. Ömer Ali'de çok iyi topçu değil ama maliyeti olmaz fazla.

Bu nasil baslik. Henüz resmi olarak aciklanmadi. Iddiasi ibaresini ekleyelim lütfen. Ben azizin agzindan valbuena nin v sini duymadim, sadece rakam belirtti.

Valbuena tek başına şampiyon yapar izlemek de zevkli olacaktır , lige renk katar , sneijder etkisi yaratır.

Aziz başkan bu sene şampiyon yapacak gibi görünüyor , arkandayız başkan !

Satmadan alamazken bunlari nasil transfer etmisler acaba

Baskanim dan transfer sov gelmis yine. :love-struck::love-struck::love-struck:

fb için iyi transferler. bunları önümüzdeki sene elden çıkartmaya çalışırlar.

Ospina muhakkak Ayı'dan sonra Fenerbahçe'de bir Neuer etkisi yapar , iyi bir isim.

Valbuena , yaş olarak sorunsal teşkil etse de Beşiktaş maçlarında iyiydi , yinede bonservis yaş göz önünde olunca soru işareti.

Dirar , Monaco'da yedek oyuncuydu bu sezon sonradan girmeleri dahil 18 maç görebilmiş sanırım Ligue 1'de , bu transfer bizlere Lens'i Beşiktaş'ın alacağını söylüyor sanırım.

Ekici ise , Ozan , Alper'den farksız tek artısı duran top anlamında Kjaer'den kurtarabilir Fenerbahçe'yi.

Çok minimal bedellerde yapıldıysa sözleşmeleri dahil ; kötü bir revizyon hamlesi değil bu dört isim yok maliyet de büyükse o zaman sıkıntı başlar ;

Burada yapacakları hususunda kapalı kutu olanlar var.

Tek Valbuena şampiyon yapar bı takımı.

Dirar Valbuena Ospina efsane transferler.
Iyi de değil efsane yani. Valbuena nanin neyi efsane olacakmis. Adamlar diego yu pert etmiş allah in bucurunu tsl de perişan eder kazma defanslar.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hımm iyi transfer sayılırlar boq atmaya gerek yok Dursun hiçbirisini alamazdı bunların (ekici de dahil)

İşte en erken biz açıcaz sezonu takıma en az 8-9 transfer lazım bakalım işte AL'ye katılabilicez mi ...
Şu transferleri bizim kiler yapsa emin ol ağzına geleni söylerdin kardeş.

Şampiyon yapacak transferler maalesef

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu transferleri bizim kiler yapsa emin ol ağzına geleni söylerdin kardeş.

o Dursun'la alakalı bişey reis artık öyle bir nefret ettirdilerki kendilerinden geleceğin messi ronaldo'sunu bulup getirse bile yaranamayacaklar bize ...

o Dursun'la alakalı bişey reis artık öyle bir nefret ettirdilerki kendilerinden geleceğin messi ronaldo'sunu bulup getirse bile yaranamayacaklar bize ...
Açıkca söyleyeyim hiçbirini yerleri boş olsa bile Galatasaray a istemezdim. Kendi adıma düşüncem bu. Zaten bu kafayla fenerden bir yol olmaz. Valbeuna en az 3 yıllık yapmıştır antlasmayi. Maks 1 sene katkı verir sonra göndermek için yırtınır dururlar.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çok daha iyi hamleler bekliyordum Fenerbahçe'den ben.

Lens, Sow, RvP falan gidecekse çok da ekstra adamlar değil. Valbuena iş yapabilir sadece.

Diarıyı tanımıyorum. Valbuens yaşına rağmen oynamaya gelirse net fark yaratır ligde. Mehmet çöp. Ospina ayıdan iyi

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

Geri
Üst Alt