ÖSS-Final-Vize vs. Dert Yanma Topiği

Cevap: ÖSS-Final-Vize vs. Dert Yanma Topiği

İnşaat müh. okuyan var mı reisler?

Aga her zaman öyle yahu :D Teknik resimde hele makineciler sürünüyor, siz basitinden bir şeyler yapıyorsunuz :D Ege çok iyi anlatmış bak :D

Evet bizdeki teknik resim makinecilerden kolay. Solidworks görmüştük biz ama tüm teferruatıyla değil. Ben zorlandım yine deo derste. BB gelmişti bana. :D

Beyler makinanın bir çilesi vardır ki.Valla çek çek bitmez,ama bitirir de ekstra geliştirirsen senden kralı olmaz :) Ya bizim birteknik resim hocamız var,ben hayatımda bu kadar dengesiz bir adam görmedim.Center line ı uzatırsın,niye uzattın der,center line ı kısaltırsın niye kısalttın der.Ulan sıfır alcam bu çizimden dersin,90 alırsın.Bu çizimim şahane tüm haftasonu uğrastım dersin ,git otur 30 der :) hayat çok ilginç

Hocanın keyfine kalıyor bölüm derslerinde. 35 altı ortalamayı bırakıyorlar genelde ondan dolayı sınıfın yarısı kalıyor :D Yaz okulunda daha fazla öğrenci oluyor bizim ünide :D

Zaten 4 yılda bitirirsen 4 yıl, 5 yılda bitirirsen 1 yıl kaybedersin diyorlar büyüklerimiz :D

Bizimkiler 60 barajını geçemezlerse kalıyor.Çanın kıymetini biliniz :)

Derse göre değişiyor. 27'yle cc geldiğini de bilirim. 25 altı direk ff'tir bizde.:D Düşün yani.:D

CC notu iyi galiba.70'e falan mı tekabül ediyor?

İtü şuanlık sadece bi hayal beyler :) 4 sene çektik liseden denizciliği. Bu sene İtü veya 9 Eylül için kasacağım, olursa olur, olmazsa sağlık olsun. Lisenin verdiği ehliyet yeterince iyi gibi.

İtü şuanlık sadece bi hayal beyler :) 4 sene çektik liseden denizciliği. Bu sene İtü veya 9 Eylül için kasacağım, olursa olur, olmazsa sağlık olsun. Lisenin verdiği ehliyet yeterince iyi gibi.

Hayal değil Okan. İlk 30bin'e girersen ingilizce ilk 40bin'e girersen türkçe olarak kazanırsın İtü'de.

İlk 45bin'e girersen 9 Eylül'ü kazanırsın. Bu seneki sıralamalar bunlar.

Çan olmasa sınavlar kolaylaşır ama yahu. Cidden çok zor sınavlar oluyor. 60 üstü alanlar sayılı çıkıyor sınavlarda :D Sen hangi bölümdesin nerede ?

CC notu iyi galiba.70'e falan mı tekabül ediyor?

Sizde nasıl bilmiyorum da cc dediğimiz olay geçme notunun harf değeridir. cc'yle geçersin dc'yle kalırsın mesela. ff fd dd dc cc cb bb ba aa diye sıralanır. Cc geçme notudur. Çan olduğu zaman geçme notu 25 de olur 70 de olur.:D Puan karşılıgı 2'dir.

Nerde ne okuyon aga sen?:asd:

Beyler imal usulleri alan olduysa aranızda,çanın ne kadar gerekli olduğunu bilir :)

Geri
Üst Alt