ÖSS-Final-Vize vs. Dert Yanma Topiği

Cevap: ÖSS-Final-Vize vs. Dert Yanma Topiği

Ama bazen de ortalaman 50 oluyor, millet abanıp 55'lerde ortalama gezdiriyor diye 50'yle geçemediğine yanıyorsun.:asd:

Bazen de hoca psikopata bağlıyor. Takmam ban çan falan diyor. Herkes gümlüyor.

Bkz.Machine Elements

Yaklaşık 80kişi sınava girdi, gecen kişi sayısı yanlış hatırlamıyorsam 8-9 falandı :lol:

Bazen de hoca psikopata bağlıyor. Takmam ban çan falan diyor. Herkes gümlüyor.

Bkz.Machine Elements

Yaklaşık 80kişi sınava girdi, gecen kişi sayısı yanlış hatırlamıyorsam 8-9 falandı :lol:

Bizim arkadaşların teknik resim vizesi vardı. Ortalama 14 çıktı ama çan yoktu :D

Onu çanla da becerebiliyorlar.:asd:

300 kişi nereye sığıyordu sorması ayıp? :asd:

Tek sınıfta girecekler diye bir kaide mi var aga :D Onu geçtim bizde olmasa da İstanbul Üniversite'sinde 1000 kişilik amfi var lan :D 800 kişi aldı Hukuk Bölümü geçen yıl :D

Tek sınıfta girecekler diye bir kaide mi var aga :D Onu geçtim bizde olmasa da İstanbul Üniversite'sinde 1000 kişilik amfi var lan :D 800 kişi aldı Hukuk Bölümü geçen yıl :D

Desene farklı şubeleri var diye? :D

Bizim okul o kadar büyük değil. Türk Dili, İnkılap Tarihi, Fizik, Calculus, Kimya gibi dersler sadece 250 kişilik amfilerde yapılıyor. :D

Desene farklı şubeleri var diye? :D

Bizim okul o kadar büyük değil. Türk Dili, İnkılap Tarihi, Fizik, Calculus, Kimya gibi dersler sadece 250 kişilik amfilerde yapılıyor. :D

He, olum ne bileyim lan anlarsın diye düşündüm :D Bir kaç sınıf vardı tabii ki :)

Aga berbat bir şey yahu o iş :D Bizdeki sınıflar 100 kişi alıyor fazlası yok :D Makinede Ekonomi dersi aldım 130 kişiydi nefes alamıyorduk yahu :D Nerde çokluk orda bokluk diyen iyi demiş. Hukukçular ne bok yiyor anlaması güç :D

Das ist gut..:) Bölüm de çok iyi..Geleceğini parlak gördüm..:D

Das ist gut..:) Bölüm de çok iyi..Geleceğini parlak gördüm..:D

Sen intörndün değil mi Hakan ? Vay arkadaş seni tanıdığım kadarıyla pek doktor olacak adam değilsin, rahat bir yapın var :D

Çok iyiymiş sıralaman. Başka bir bölüm tercih edebilirdin yani. :)

Girebileceğim en iyi bölüm buydu yahu :) Tıp ya da diş diyorsan uzak olsun bijolojiden nefret ederim :D Diyorum tanınmamıştır pek ama iyidir bizim bölüm :p

Niye ya kontrol mühendisliği gayet güzel bir bölüm..İyi ki etmemiş..:D Tek kötü yanı iğrenç esprilere maruz kalması olabilir..:haha:

Niye ya kontrol mühendisliği gayet güzel bir bölüm..İyi ki etmemiş..:D Tek kötü yanı iğrenç esprilere maruz kalması olabilir..:haha:

Artık açıklamıyorum ne iş yaptığını bıraktım :D 4 yıllık mı diyenler bile oldu :D

Sen intörndün değil mi Hakan ? Vay arkadaş seni tanıdığım kadarıyla pek doktor olacak adam değilsin, rahat bir yapın var :D

Evet İntörnüm.:) Zaten ilk sene okulu bırakıp yeniden çalışayım diye maceraya girmiştim ama sonra puan düşecek diye bekleyemedim geri döndüm. Eczacılık felan yazsaydım keşke...Bir yolunu bulabilsem bir dakika durmam yine bırakırım okulu..:D

Bizim bir arkadaş da kontrol mühendisliğindeydi de her ortamda ne okuyorsun muhabbetinden sonra üstünden espri yapıyordu herkes..:D Ama güzel okul gerçekten..

Ha bu arada Namık neyi kontrol ediyon laa çakall...:haha:

Geri
Üst Alt