ÖSS-Final-Vize vs. Dert Yanma Topiği

Cevap: ÖSS-Final-Vize vs. Dert Yanma Topiği

Sen intörndün değil mi Hakan ? Vay arkadaş seni tanıdığım kadarıyla pek doktor olacak adam değilsin, rahat bir yapın var :D

Girebileceğim en iyi bölüm buydu yahu :) Tıp ya da diş diyorsan uzak olsun bijolojiden nefret ederim :D Diyorum tanınmamıştır pek ama iyidir bizim bölüm :p

Aynen reyiz, lisede tüm notlarım 5 idi, Fizik 3 kimya 2 biyoloji 1 :o

Evet İntörnüm.:) Zaten ilk sene okulu bırakıp yeniden çalışayım diye maceraya girmiştim ama sonra puan düşecek diye bekleyemedim geri döndüm. Eczacılık felan yazsaydım keşke...Bir yolunu bulabilsem bir dakika durmam yine bırakırım okulu.:

Millet ölüyor ders çalışa çalışa o bölüm için :) Hayırdır ?

Evet İntörnüm.:) Zaten ilk sene okulu bırakıp yeniden çalışayım diye maceraya girmiştim ama sonra puan düşecek diye bekleyemedim geri döndüm. Eczacılık felan yazsaydım keşke...Bir yolunu bulabilsem bir dakika durmam yine bırakırım okulu..:D

Bizim bir arkadaş da kontrol mühendisliğindeydi de her ortamda ne okuyorsun muhabbetinden sonra üstünden espri yapıyordu herkes..:D Ama güzel okul gerçekten..

Ha bu arada Namık neyi kontrol ediyon laa çakall...:haha:

Aga bir de muhabbet çok komik oluyor.

X : Hangi bölüm evladım

Ben: Kontrol Müh.

X : Oh oh ne güzel. (Biraz duraksıyor ) Neyi kontrol etcen evladım 4 yıllık mı :D

Ben : Dumur :D

Gideceğin bölümü iyi seçmek lazım yahu. Ben tıpı kesin bırakırdım diye düşündüm hep ondan gitmedim :) Cidden sabırlı olmak uğraşmak lazım. Hele bir de biyoloji olunca benim için ölüm :D

Millet ölüyor ders çalışa çalışa o bölüm için :) Hayırdır ?

Buraya geldikten sonra da ölüyor, merak etme..:D Çalış çalış nereye kadar..Okul bitiyor TUS çalış, TUS bitiyor zorunlu hizmet için doğuya git. Sonra bir bölüm kazan asistan ol, asistanlıkta hem konseylerde bir konuyla ilgili makale sun, araştır, hem hocanın azarını ye, ayda bir de üstüne 15 nöbet tut..Uzman ol, sonra yine zorunlu hizmet için doğuya git..Arada askerlik de var tabi..40 yaşını biraz geçtikten sonra ayda 10 milyar üstü bir para kazanabilirsin tabi ama 40 yaşına kadar da pek hastaneden uzaklaşamazsın. Yani yok say 20-40 yaş arasını gibi bir şey...O yüzden pek çekilir bir yanı yok..

Buraya geldikten sonra da ölüyor, merak etme..:D Çalış çalış nereye kadar..Okul bitiyor TUS çalış, TUS bitiyor zorunlu hizmet için doğuya git. Sonra bir bölüm kazan asistan ol, asistanlıkta hem konseylerde bir konuyla ilgili makale sun, araştır, hem hocanın azarını ye, ayda bir de üstüne 15 nöbet tut..Uzman ol, sonra yine zorunlu hizmet için doğuya git..Arada askerlik de var tabi..40 yaşını biraz geçtikten sonra ayda 10 milyar üstü bir para kazanabilirsin tabi ama 40 yaşına kadar da pek hastaneden uzaklaşamazsın. Yani yok say 20-40 yaş arasını gibi bir şey...O yüzden pek çekilir bir yanı yok..

Aynen. Ölüyor güzelim yıllar. Davulun sesi uzaktan hoş geliyor ama herkese :D

Benim bölümü de bilmeyenler çıkıyor. :o

Avrupa'da çok yaygın bir meslek aslında.:)

:)

Baya bi idealist olmak lazım diyorsun. Allah kolaylık versin ne diyim :)

Off, yarın okullar açılıyor. :o

Kurban Bayramını iple çekiyorum. :o

Geri
Üst Alt