ÖSS Yerleştirme Sonuçları Açıklandı !

Cevap: ÖSS Yerleştirme Sonuçları Açıklandı !

arkadaslar simdi bu ikinci tercihler nasıl olcak.ek kontjanlar acklancak..snra biz universteye gidiptemi basvuru yapcaz ..yoksa ilk seferdeki gibi kagıda yazıp tercihleri basvurumu yapcaz..?

Boş kontenjanlar ve Hangi Üniversitede ne kadar boş kontenjan olduğu açıklandı, ÖSYM'nin sitesinden öğrenebilirsin. Sanırım ek tercihleride İnternet üzerinden yapacaz.

Kocaeli Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi kazandım.İstanbulda yerleşirdim ama istediğim bölüm oldu :)

Ek yerleştirmeler için tercihler ne zaman başlıyor ?

Kamu yönetimi kral yerdir hemde rahat geçersiniz..Torpğiliniz varsada kaymakam lursunuz hayatınız kurtulur.. :D

Ek yerleştirmeler için tercihler ne zaman başlıyor ?

8 Eylül'de ilk tercihlerde Üniversiteyi kazananların kaydolma süreleri bitecek. Ondan sonra kayıt olmayanlarla birlikte yine boş kontenjanlar kalacak ve önceki boş kontenjanlar ve bu boş kontenjanlarla birlikte ek yerleştirmeler için bir kılavuz hazırlanacak sanırım. Büyük ihtimalle Eylül'ün son haftası ya da Ekim'in ilk haftasında ek tercihleri yapmış oluruz. Geçen sene Ekim'in 2. haftasında yapılmıştı.

peki yurt isini napcaz..krdi yurtlr kurmna bsvuru yapamadık devlet yurdunda kalamıcaz mı yani..

2.Tercihler de yerleşme olasılığımız var mı?İlk tercihlerin tarihini karıştırmıştım.:D

Geri
Üst Alt