Oto Kiralama Yardım

Valla kusura bakmayin da tvde gazetede okuyup bunlar nasil dolandirilmislar insan buna nasil inanir dedigimiz hikayelere benzemis.

Buyuk ihtimalle birsey olmaz. Ucuz olsun diye isi boyle alengirli yapan bir sirkettir. Ama arkadaslarin da birsey olsun diye ellerinden geleni yapmislar.

Doğru diyorsun abi okumuş etmiş adamsınız dedim kafanız çalışmıyor mu ayak üstü oldu falan diyor. Kilometre yapmasa sıkıntı olur mu?

bence aracı kullanmayın bir yere saklayın sonra sağ salim geri götürün

Valla o abimizin arabasi muhabbeti buyuk ihtimalle vergi kaynaklidir. Adamlar gelir gostermiyordur sizi baglamaz. Arkadaslariniz arabayi carpmadigi etmedigi surece birsey olmayacagini dusunuyorum. Ama risk tabii. Sen carpmazsin biri park yerinde cizer, sonra ugras dur.

Bos senede imza attiysa arkadasin gecmis olsun derim ben, basina hersey gelebilir.

Senedi geri almışlar, arabayı kullanmayın dedim. Adam da herhalde iyi niyetliymiş paranın yarısını vermiş. Yardımlar için teşekkürler beyler.

Sık kullanılan bi yöntem. Kiralık araç kaskosunun farklı olması nedeniyle hukuki bi durum anlatsam uzun sürer şimdi :) o senetle bi cacık olmaz korkmayın bu kadar.

Normaldir trde bos senede imza atmak araba kiralarken. Bende 2/3 senedir araba kiraliyorum trye geldigimde oyle olmustur. Arabaya bisey oldumu bos senedi kullaniyorlar. Sadece size degil herkeze oyle. Ya kredi kartiyla yapilir yada bos senet.

Geri
Üst Alt