otobüsten inmeden önce başlayan "inecek var" heyecanı ile sesin çatallaşması

Süha Timur

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
daha vahim versiyonu "şöföre sesini duyuramayan kız" olan durum.

Kıyamam ben sana :D

[media]https://www.youtube.com/watch?v=v8g2nXL_XJk[/media]

Kaptan durakta inelim! Diye seslenirsin olur biter. Neymiş o ses çatallaşması falan.

inecek var demeden önce öksürüp sesi toparlamaya çalışanı da vardır.

genelde sesini duyuramayanlara müdahale etmemle sonuçlanan olaydır...

Kaptan inecek var diye gürlememle frene basması bir olur :D

Sizin olduğunuz dolmuş kullanılmaz arkadaş :D

Cok feci bir sey ya. Birde gurbetcileri düsünün. Hic alisik olmadigimiz bir sey. Cok zorlaniyordum valla :D

Otobüslerde aliskanlik haline getirmiş insanin bu aliskanligi metroya tasimasi.. "kaptan arka kapi" :(

2004'de üniversite sınavı çıkışı yaşadığım ve beni gülme krizine sokan olayı aklıma getirendir;

en arkadaki kız: inecek var X 3 (sesi çıkmıyor)

ego yaparken eline yüzüne bulaştıran genç: encek var aabey. :D

inen var ananı, bacını sinkaf diyenler var ne çatallaşması :)

Bir de sesini duyuramayan kıza yardım ederek gür sesiyle 'kaptan müsait bi yerde' diyen centilmen baylar vardır.

Her toplu taşımaya bindiğimde dikkat kesilirim sesini duyuramayan kız var mı diye.

Binerken şöförün/muavinin yanından geçtiği halde parayı vermeyip arka 5 li koltuğa gidip oturduktan sonra önündekine 1 milyon TL lik ücret için 20 Milyon verenler vardı eskiden.

Hayır o parayı uzattığı adamın önünde kimse yok şöföre kadar. Adamda üşenmeden saf saf kalkıp parayı şöföre verirdi.

Sonrada şöför paraüstünü arkaya uzattığında tekrar kalkıp para üstünü alıp en arkada 5li koltukta bekleyen öküz hazretlerine geri verirdi.

İşte o öküz de hiç birşey yokmuş gibi beklerdi para üstünü. Bu olaya en az 10 kere şahit oldum.

tuş yok mu otobüste yav?

Geri
Üst Alt