Otomatik Vites mi? Düz Vites mi?

Otomatik Vites mi? Düz Vites mi?

• Otomatik Vites

Oy: 54 74,0%
  • Düz Vites

Oy: 19 26,0%

• Kullanılan toplam oy
    73
Biraz araştırma yap, avrupada ki araba fiyatları TR de neredeyse 6 katı ücrete alıyorsun. Vergi üzerine vergi alıyorlar.

6 Kati diye birsey yok, biraz daha fazla fiyat olarak, ayni seyi elektronik esyalar icinde söylenebilir.
Ithal eden ülke daima daha pahali olur, sonucta cogu Araba Alman mali burada VWnin Mercedesin daha uygun olmasi kadar normal birsey yoktur.
Buradaki vergileride kücümsemeyin ayrica.

6 Kati diye birsey yok, biraz daha fazla fiyat olarak, ayni seyi elektronik esyalar icinde söylenebilir.
Ithal eden ülke daima daha pahali olur, sonucta cogu Araba Alman mali burada VWnin Mercedesin daha uygun olmasi kadar normal birsey yoktur.
Buradaki vergileride kücümsemeyin ayrica.
Tamam senin olaya bu yönden bakalım Almanya malı araç diğer Avrupa ülkesinde ne kadar onu araştır bakalım.

italyada daha ucuza buluyorsun mercedesleri veya bmwleri
hollanda da öyle olmasi lazim audiler de keza öyle

A1'ler 9000€ falanmış :(

haci a1 ne yav
evlendikten sonra hanimina alirsin sen o araci
coluk cocukla alisverise gider
senin yasindakiler burada mercedes clk veya c, bmw 3 veya 5lere falan biniyor
ve bu araclari sen rahat sekilde 9.000 euroya buluyorsun temiz kullanilmis
ben de bu ara para biriktiriyorum 1-2 ay sonra olursa altima bir bmw 7 serisi cekecegim insallah

$_57.JPG

BMW 735i als Limousine in Dorgendorf

bak fiyati baya uygun sen o paraya türkiyede anca tekerlegini alirsin :asd:

haci a1 ne yav
evlendikten sonra hanimina alirsin sen o araci
coluk cocukla alisverise gider
senin yasindakiler burada mercedes clk veya c, bmw 3 veya 5lere falan biniyor
ve bu araclari sen rahat sekilde 9.000 euroya buluyorsun temiz kullanilmis
ben de bu ara para biriktiriyorum 1-2 ay sonra olursa altima bir bmw 7 serisi cekecegim insallah

$_57.JPG

BMW 735i als Limousine in Dorgendorf

bak fiyati baya uygun sen o paraya türkiyede anca tekerlegini alirsin :asd:
Büyük araba sevmiyorum ya ne bileyim, zaten bir süre alma ihtimalim yok burada. :D

Bir cumartesi öğle vakti pendikten kozyatağı bauhausa 1 saatte dur kalk yapa yapa gittim. Arabadan indiğimde sol dizimin ağrısından yürüyemedim. O gün düz vitesin anasına avradına sövüp kendisiyle vedalaşmaya karar verdim.

Velhasıl sağlıklı olan otomatik vitestir. Kullanılacak araba da otomatik vitestir.

Bir cumartesi öğle vakti pendikten kozyatağı bauhausa 1 saatte dur kalk yapa yapa gittim. Arabadan indiğimde sol dizimin ağrısından yürüyemedim. O gün düz vitesin anasına avradına sövüp kendisiyle vedalaşmaya karar verdim.

Velhasıl sağlıklı olan otomatik vitestir. Kullanılacak araba da otomatik vitestir.
meslek ney ?

Her an, her saat trafiğin aşırı sıkışık olduğu bu devirde düz vites tercih etmek hamallıktır. Sol ayağınızın selameti için otomatik vitesten şaşmayın.

Düz vites ne mq. Düz vites demek kaza riskinin artması demek, trafikte pür dikkat olmak gerekirken beynin bir kısmının vites kombinasyonlarıyla meşgul olması demek, amelelik demek.. markaların hala düz vites araç üretiyor olması tam bir mallık. Uluslararası güvenlik kurallarını belirleyen kurumlarca düz vites araç üretilmesi yasaklanmalı.

Geri
Üst Alt