Bersan ÇAKAR
Cezalı
- 12 Aralık 2008
- 8.182
- 0
- 1.331
Burak el frenimi?
Yoksa umut motor frenimi?
Yoksa umut motor frenimi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
A1'ler 9000€ falanmışMercedes - Benz E E 200 Komp. Avantgarde 2007 Model 92.000 TL Galeriden satılık ikinci el Bej renk - 230835144
Mercedes-Benz E 320 CDI AVANTGARDE* FESTPREIS * COMAND* LEDER als Limousine in Leipzig
Mercedes-Benz E 200 Kompressor/2.Hand/Automatik/NAVI/Klimaaut. als Limousine in Löhne
evet baya salliyorum
neyse siz destek vermeye devam edin
esek yerine konulmaya alisiksiniz nasil olsa
Biraz araştırma yap, avrupada ki araba fiyatları TR de neredeyse 6 katı ücrete alıyorsun. Vergi üzerine vergi alıyorlar.
Tamam senin olaya bu yönden bakalım Almanya malı araç diğer Avrupa ülkesinde ne kadar onu araştır bakalım.6 Kati diye birsey yok, biraz daha fazla fiyat olarak, ayni seyi elektronik esyalar icinde söylenebilir.
Ithal eden ülke daima daha pahali olur, sonucta cogu Araba Alman mali burada VWnin Mercedesin daha uygun olmasi kadar normal birsey yoktur.
Buradaki vergileride kücümsemeyin ayrica.
italyada daha ucuza buluyorsun mercedesleri veya bmwleri
hollanda da öyle olmasi lazim audiler de keza öyle
A1'ler 9000€ falanmış![]()

Ben seyi merak ediyorum, FIAT Türkiyede üretiliyor acaba FIAT arabalirin fiyatlaridami fahis, bir bilgin varmi?
Büyük araba sevmiyorum ya ne bileyim, zaten bir süre alma ihtimalim yok burada.haci a1 ne yav
evlendikten sonra hanimina alirsin sen o araci
coluk cocukla alisverise gider
senin yasindakiler burada mercedes clk veya c, bmw 3 veya 5lere falan biniyor
ve bu araclari sen rahat sekilde 9.000 euroya buluyorsun temiz kullanilmis
ben de bu ara para biriktiriyorum 1-2 ay sonra olursa altima bir bmw 7 serisi cekecegim insallah
![]()
BMW 735i als Limousine in Dorgendorf
bak fiyati baya uygun sen o paraya türkiyede anca tekerlegini alirsin![]()
meslek ney ?Bir cumartesi öğle vakti pendikten kozyatağı bauhausa 1 saatte dur kalk yapa yapa gittim. Arabadan indiğimde sol dizimin ağrısından yürüyemedim. O gün düz vitesin anasına avradına sövüp kendisiyle vedalaşmaya karar verdim.
Velhasıl sağlıklı olan otomatik vitestir. Kullanılacak araba da otomatik vitestir.
Kabzımal hocammeslek ney ?