Oturup Ağlayacak mıyız? Mücadele mi Edeceğiz?

Özgür Eraslan

Sarı Üye
[attachment=8695:fff.jpg]

Arkadaşlar ligin bitmesine daha 8 hafta var ve aradaki puan farkı sadece 5 ama herkes havlu atmış durumda bu sezon bitti artık diye konular açılmış.Biz bu zamana kadar olmaz denilen şeyleri yapmadık mı?Biz sürekli Galatasaray'ın olduğu yerde imkansız yoktur demiyor muyuz?Ligin bitimine 3 hafta kalmış bile olsa ve 8 puan önümüzde olsalar yinede onları geçebileceğimizi biliyorlar ve bundan köpek gibi korkuyorlar o yüzden yendikleri maçtan sonra bile hakemlere sallıyorlar.Valla ben inanıyorum takımıma sonuna kadarda destekleyeceğim aslanlarımı...

Ekli dosyalar

• fff.webp
    fff.webp
    64,4 KB · Görüntüleme: 241
hayir.Uefa dan tokadi yedikten sonra fenerliler agliyacak..Bu sene uefa sayesinde sampiyonuz.

Aglamak isteyen kudüs´teki aglama duvarina gitsin.

valla arenaya kadar puan farki 5-6 olursa.. yani kisacasi antep cakarsa fenere bizde onumuzdeki 2 maci alirsak .. umut olabilir .. cunku arenada koydugumuz anda puan farki 2-3'e iner...

bunun olmasi icin Antepin puan almasi lazim ve bizim kayseri ve konyayi ve fbyi icerde yenmemiz lazim

olme essegim olme. tek yol bu.......

her hafta ayni seyleri dusunup her deplasmandan husranla donmekten bikmistir herkes

Biz taraftar olarak gerek tribünde gerek ekran başında mücadeele ediyoruz ama futbolcular bizim kadar mücadele etmiyor.. Muhtemelen Karabük maçını izlerken Selçuktan çok yorulmuşumdur.

ikinci yarı bir tane bile deplasman maçı kazanamayan takımdan beklenti üretirken biraz daha gerçekçi olmak lazım. şu anda tek hedefimiz ikinciliği bjkye kaptırmamak olmalıdır. ha bir de ztk vardı dimi...

ya saçmalamayınnn lann yeter kötü top oynamıyoruz futbolda azıcık şans olcak bu sene yokk abicim napıcan geçen maç kaçırılanlar beceriksizlik falan değil drogbanın kafası gayet iyiydi ama olmadı siz futbolcu mantığıyla bakmıyosunz olaya fener bala alıyo maçları antep iyi oynarsa zaten alır bu sene kendi elimizle veririz şampiyonluğu

Futbol basit bir oyundur zor olan basit oynamaktır .. Şu söze hayranım...

Herşey bizim elimizdeydi. Deplasman kabusu yüzünden kendi elimizle şampiyonluğu teslim edeceğiz bu gidişle. Ağlarsak kendi halimize ağlarız.

Çevremde ve forumda ne kadar GALATASARAY'lı varsa hepsi Karabük maçından sonra şampiyonluk gitti diye umutsuzluğa kapıldı.

Bence bu umutsuzluğun sebebi Fenerin oynadığı top değil.Birinci si bizim oyunculardaki ruhsuzluğu taraftarların fark etmiş olması,

İkincisi ise FENERasyonun her türlü pisliği yapması ve haliyle fenerin önünün her halukarda açıldığının bilinmesi.

ANCAK HERKESİN HESABA KATMADIĞI;

İLAHİ ADALET VE GALATASARAY ADININ UMUT OLMASI VAR...

Bizden ziyade futbolcular mücadele etsin...Onlar mücadele etmeyince bize pek iş düşmüyor ekran başından haliyle...

Benim pc başından yapanileceğim fazla bir şey olmadığını düşünüyorum.Eğer bir şeyler yapabilseydim deplasman maçlarını kazandırırdım takıma.

hayir.Uefa dan tokadi yedikten sonra fenerliler agliyacak..Bu sene uefa sayesinde sampiyonuz.

Aglamak isteyen kudüs´teki aglama duvarina gitsin.

Siyirma baskani ceza almis hala dışarıda

Hem neden bunlarin birinci olmasini istiyoruz

Biz olalim onlar küme mi düşüyor uzayin derinliklerinemi gidiyor ona sonra bakariz

Sunuda unutmayalim hocasiz sampiyon olunmaz

Hele boylesi ile olacagin varsa bile olamazsın

Şekil a da görüldüğü gibi

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fb istediği kadar puan kaybetsin. bizimkiler deplasmanda kazanmayı unuttuktan sonra hiçbir şekilde şampiyon olamayız

Bizim takımda o ışığı göremiyoruz malesef yoksa kapatılabilir fark.

Ya istediğin kadar mücadele et! İpler artık tamamiyle başkasının elinde. Onlar hata yapmazsa sabaha kadar mücadele et, bi gram yol alamazsın.

Geri
Üst Alt