otuz milyon euronun boşa gitmesi

Batıkan Kanarya

P. Griffin
Yönetici
Moderatör
30 milyon euro bütçeyle yaralarımızı sarmayan transferler yapmamız, iş bilmezlere bu meblağların emanet edilmemesi gerçeğini ortaya koymakta.

bi 20 milyon da şampiyonlar liginden girdi diye düşünürsek, yönetim hoca el ele 50 m öyrodan ettiler bizi.

tanım: beceriksizliğin pahalıya patlaması

fosilin ismini alan ona benziyor.

garip yaw

Yok yok bekleyin ilk maçlardan asmayıncılar gelir birazdan 30 milyon 30 boru değil

Ya tam mağlubiyetin etkisi geçti diyorum

Şu başlığa bak

Tansiyonum çıkıyor dün geceden beri sinirden

Sabahtan beri çok kötüyüm bildiğin depresyona girdim

Bugün dişlerimi bile fırçalamadan, elimi yüzümü yıkamadan evden hazırlanıp çıktım gittim

Allah belanızı versin ya

okan buruk cebinden ödesın dicem onda o para ne gezer

Ve muhtemelen 8-10 milyon daha artacak getirecekleri ve oynatmayacakları yeni adamlarla

keşke çıkıp iddaada young boysa 10 milyon dolar bastik deseler.

2 yılda bonuslarla belki 20 milyon euro'yu twitch'te yayın yaparak kazanacak adam varken şl elemesinde kaybedilen 30 milyon galatasaray'a çok koymaz.

galatasaray'ın daha büyük kaybı manevi. sen geçen sene oynadığın final maçıyla, bu yıl oynadığın kupa maçıyla, young boys maçı performanslarıyla şampiyon kimliğine de halel getirdin. avrupa'da en azından şl seviyesinde saygın bi oyunun vardı, taraflı tarafsız herkes takdir ediyor, etmeyen imrenerek-kıskanarak bakıyodu yeniden dalga malzemesi oldun. karakteriyle olmasa da teknik direktörlüğüyle herkesin özenip taklidini bulmaya çalıştığın hocan egosu, bildimciliği, kibri ve at gözlüğüyle herkesin koltuğun sağlamlaştıran, herkesten oyun dersi alan, ezel'in kör annesinin bile bildiği uzun top-kontra oyununa çare bulamayan bi balon profile dönüştü.

misal şl'ye gitsen belki davinson'u zorla tutacaktın. varsa talibi sat kırk yılda bi yöneticilik yapıp kapat maddi zararını. ama sen onu sattığın senaryoda da tek çareyi diğer talipleri arabistan ve türkiye'den olan adama kendi dandik ligin için 10 milyon maaş vermekte buluyorsun. yanında sürekli gitmek isterken yakasına yapıştığın, ilk hatasında da günah keçisi ettiğin adam 1.5 milyona oynarken. ne gencie güveniyorsan, ne tecrübelini oynatıyorsun. ne adam satabiliyorsun ne de olanı oynatıyorsun. kaliteyle geçeriz dediğin rakibine pozisyona giremiyorsun, 10 milyon maaş alan tarihinin en büyük 9 numarasını fener'in, beşiktaş'ın devşirme stoperlerinin kucağından çıkaramıyorsun.

şl'ye gitsen ne olacaktı ki. oynatamayacağın 2 adam daha alıp gene oyun üstüne çaba harcamadığın için gelenden geçenden elek olacaktın. oyuncular hem fizik olarak, hem de kafa olarak daha fazla dağılacaktı. sen akııllanırsan bu çapta kulüp için avrupa ligi daha iyi hedef. galatasaray'a şl için sponsor olan adam ilk ayında pişman oluyor, oynat avrupa liginde çeyrek final öteki sene hepsini kapında sıraya girer. başarı prestiji, prestij parayı çeker. biz elimizdekini de kullanamıyoruz ki fazlası için karalar bağlayalım.

Çok koymuyor artık bana. Tabi 2 topçuya 30 gömülmesi, CL'ye gidememenin bedelinin 30 olması ayrı konular ama alıştık artık.

Güzel para kanka güzel para yani.

Daha hiç edilen o kadar para vardır ki.

Takım planlamasından anlamaz.
taktisyenlikten anlamaz.
İdmandan anlamaz.
İdareden anlamaz.

Bir tane oyuncu buldu mu Boey, Barış, Kerem gibi? İstedikleri adamlar 30 milyonluk McTominay, Wendel. 20 Milyonluk Bissaka falan. Onlar gelmeyince bunları aldırdı işte. Çünkü güvenebileceği bir sistemi, bir katkısı yok. Tek güvencesi ligin çok üstünde oyuncular aldırarak Türkiye ligini forse etmeye çalışmak.

Sara ve Jelert bizim işimize yarayacak oyuncular. Ama bay (gülerek) ile değil. Gerçek bir teknik adamla yine de katkı alınabilecek oyuncular.

Geri
Üst Alt