- 20 Haziran 2011
- 57.700
- 63.053
- 4.533
Ne diyon yaprakk adam ,anlasilan sende tivitcisinSanki tweet yuzunden alinmadi ahahh
te doy una hostia
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne diyon yaprakk adam ,anlasilan sende tivitcisinSanki tweet yuzunden alinmadi ahahh
te doy una hostia
allah sizi bildiği gibi yapsın tiwitçiler bi de utanmıyosunuz yüzünüz de kızarmıyor!!!Sanki tweet yuzunden alinmadi ahahh
te doy una hostia
allah sizi bildiği gibi yapsın tiwitçiler bi de utanmıyosunuz yüzünüz de kızarmıyor!!!
![]()
aydını gönderdik diyolar ama. ayrıca ispatı da var. s.moskovayla anlaşılmış işte.Ben sirf twitterciler yüzünden bu transferin engellendini inanmiyorum, öyle bir gücü olmus olsaydi o vakit ne oyuncular gelmesi gerekirdi, o dönem yönetim bunu firsat bildi ve hic forvet transferi gerceklestirmedi
#yahabibibisusallasenallah sizi bildiği gibi yapsın tiwitçiler bi de utanmıyosunuz yüzünüz de kızarmıyor!!!
![]()
Ilık sünepe ne dion bu beyhude pazar sabahiNe diyon yaprakk adam ,anlasilan sende tivitcisin
İste iyi 1 vizyonist Gsliya ornek, bizde istedik ama kus ilan edildikben istiyordum valla umutla burak'a 5 çeker diyordum umrumda değil![]()
Leylek olduguna suphem yok cakma matador seniIlık sünepe ne dion bu beyhude pazar sabahi
Kus mu demek istiyorsun..tivit çivit anlamaz ben
te doy una hostia
aydını gönderdik diyolar ama. ayrıca ispatı da var. s.moskovayla anlaşılmış işte.