Onur Yücel
10 Numara!
- 17 Temmuz 2016
- 14.058
- 6.220
- 913
Cenk Tosun gelirse 3.forvet hatta 4.forvet konumuna düşer. Derhal alınmalı, en kötü kiralansın. Daha iyisi bulunmaz bu dönemde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taraftarın boş yaptığını en çok ben söylüyorum ama aynı dönemde Bilal,Jem alınıyorsa Niasse'de alınabilirdi. Taraftarın her dediği yapılırsa yönetim niye var?
Hep söylüyorum taraftar rasyonel bakmaz. En basitinden istifaya çağırılan hoca 3 maç iyi gidince omuzlara alınır. Taraftarlık böyledir. Dolayısıyla "taraftar ne derse haklıdır" dünyanın en boş cümlesidir.
Yöneticiysen takmayacaksın taraftarı.
E takmayınca da niye takmıyorsun biz eşek başı mıyız diyor taraftar da.Hiç sesi kesilmiyor ki taraftarın bu konuda.
iyi gidersen kimse bir şey demez. Aziz ne zaman taraftarı dinledi mesela? Ama adam 20 senedir başkan. Diyeceksin ki sadece 6 şampiyonluğu var. Ancak son 15 senede sadece 2 sene ilk 2'ye giremediler. Bana göre bu büyük başarıdır. İlk 2 dışında kaldıkları iki sene de de 3. ve 4.oldular. Dursun ise iki senedir 6. ve 4. kaldı. Demek ki taraftarı dinlemek yetmiyor.
Yeri geldiğinde fiko bile taraftara rest çektiği zaman oldu. Dediğim gibi iyi gidersen kimse dinlemene falan bakmaz.
Bizden örnek vereyim o zaman; Östersunds maçı sonrası istifa sloganları uçuyordu değil mi.. Sonra ne oldu? Başakşehir maçına kadar kimse ağzını bile açmadı. İyi gidersen bu böyle ilerler.
Yine bu seneden örnek; Antalya başkanı sene başı Nasri,Menez havada uçuşurken "büyük başkan" deniyordu, Rıza'yı kovunca "vizyona bak başkanımın" deniyordu ama şimdi "batırıp kaçan başkan" olarak anılıyor.
Doğru söylüyorsun da,o dönem için illa ki taraftarın gazını alacak hamleler yapılacaktı yani.Aydın'ın gönderilmesi,Niasse'nin alınmaması,Podolski transferi vb.