Milli takimin yeni 9 numarasi olacakmis

Envoyé de mon CINK KING en utilisant Tapatalk

niyazı hocasına beni milli takıma götür diye takılmış hamza hoca da bunu terime söylemiş oynayacak heralde tüpçünün gazete öyle diyor.

Nasil hemen turk yapacaklar ki?

Tapa

türk olursa mutlaka alınmalı

Endoğan Adili'yi bile sırf pasaport yüzünden süründürdüler. Bu adamı nasıl Türk yapacaklar?

Rezalet.Ulan şerefsizler ne diye yabancı sınırını koyuyorsunuz ya ?

Türk olursa kaçırmamamız gerekir. Yanına da Mevlütü aldık mı işlem tamamdır. Sonra yolla Umut ile Yeteneksiz Burak Yılmazı.

Nasil Turk olacakmis? Sacmaliga bak, adam daha 6 ay once geldi.

Ozaman Alex Telles de Turk olsun, Hajrovic falan da olsun.

Türk olacaksa Burak+Umut+Ceyhun+Sabri+Holosko+ bir miktar para ile alalım, yedek santraforumuz olsun.

Türk olacaksa Burak+Umut+Ceyhun+Sabri+Holosko+ bir miktar para ile alalım, yedek santraforumuz olsun.

Zannetmem. Gelirse kendisinden mutlaka sağ ve sol açık yaratma çalışmalarına hız verilecektir. Malum orijinal kanat almak yerine santraforları kanada devşirmeyi ilke edinmiş bir kulübüz.

Zannetmem. Gelirse kendisinden mutlaka sağ ve sol açık yaratma çalışmalarına hız verilecektir. Malum orijinal kanat almak yerine santraforları kanada devşirmeyi ilke edinmiş bir kulübüz.

Kesin sol kanat yaparlar. Bu sorun tek bizde de değil, fener de bjk de aynı şeyi deniyor. Dalga mı geçiyorlar bizle anlamadım gitti.

Burası Türkiye burada daha gelmeden adamı Türk yaparlar 1 fetva ile, 5 yıl oynayıp şartı tamamlayan oyuncu ise onay gelmedi Türk olamaz denir geçiştirilir.

Ab davası mı, o da neydi?

Kesin sol kanat yaparlar. Bu sorun tek bizde de değil, fener de bjk de aynı şeyi deniyor. Dalga mı geçiyorlar bizle anlamadım gitti.

Bjk gene iyi ya, Töre ve Olcay'ı kullanıyorlar, en azından kanat oynamaya yatkın adamlar ikisi de. Fenerde de Sow yine yeteneğiyle falan idare ediyor da, biz resmen imkansızı oldurmaya çalışıyoruz.

Geri
Üst Alt