- 30 Nisan 2012
- 13.425
- 1.515
- 1.468
Iyi alin bakalim, 76 milyonluk Turkiye'de santrafor yetistiremedigimizin ayibini boyle ortelim.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Az önce imaj diyordun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iyi alin bakalim, 76 milyonluk Turkiye'de santrafor yetistiremedigimizin ayibini boyle ortelim.
Benim zencilikle derdim yok, olamazda zaten. Gordugum zaman cok sempatik gelir hatta ama ben imaj konusunda sikinti olur demistim. Neyse, cogunluk boyle diyorsa alinsin, benimki de sadece bir gorus.
Az önce imaj diyordunŞimdi olayı nereye çektin. Yok işte santrafor. Ne yapalım? Yani ölüm kalım meselesi mi bu? Yoksa yok işte. İtalya'da da Balotelli oynuyor. Almanya desen zaten futbolcuların yarısı full farklı ırk. Ama neler yaptıkları ortada. Önemli olan başarıdır. Yoksa yabancıymış, yerliymiş, uzaylıymış tırt.
Bjk gene iyi ya, Töre ve Olcay'ı kullanıyorlar, en azından kanat oynamaya yatkın adamlar ikisi de. Fenerde de Sow yine yeteneğiyle falan idare ediyor da, biz resmen imkansızı oldurmaya çalışıyoruz.
Yapma be kardesim. Adi ustunde "Milli Takim" be.
Ayrica yapilacagini da sanmiyorum zaten. Bu alti aylik oyuncuya verilirse, tum yabancilara vatandaslik hakki verilmesi lazim. Herkes bu karari ornek gostererek vatandaslik ister.
Neyse daha yazmayin, bildirim geliyor telefona
Benim zencilikle derdim yok, olamazda zaten. Gordugum zaman cok sempatik gelir hatta ama ben imaj konusunda sikinti olur demistim. Neyse, cogunluk boyle diyorsa alinsin, benimki de sadece bir gorus.
Turk irkina zararli bir karar olur. Yapilmamasi lazim ve beyaz Turk irki ve imaji korunmali.
Türkiye'de doğup, büyüse fark etmezdi, ama dışarıdan gelen birine vatandaşlık verilip milli takımda oynatmak yanlış bir karar olur, Katar mıyız yahu?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Butun dunya yapiyor ama biz (Turkiye) yapinca Katar mi oluyoruz? Komik.
Niasse bir Diego Costa değil ki, iki maçlık Millî takım kariyeri var zaten.
Kendi ülkesinin millî kalmasında oynasın.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Yok ben genel olarak soyledim, illaki Niasse Turk olsun diye degil. Eger Turk milli takima katki da kim bulunacaksa/bulunmak isterse bu sansi/hakki verilsin ona. Ilerlemis butun ulkelerde oluyor bu cunku.
Sabah'tan beri üst siralarda bu konu. Takimda o kadar yeteneksiz var. Pek cok meraklisiniz yeni yeteneksizleri takima almaya.
Amrabat gibi Niasse de her rakibi dagitir, kan alir, 40 milyona satilir dimi arkadaslar.