Bu TFF hala ithal alıyorsa niye mal mal yabancı sınırını savunuyor bu ne saçmalık

Elvan gibi devsirme sporcular ulkeye hicbir katkisi olmayan dogma buyume Turk vatandaslarindan daha degerlidir benim icin.

Enes'in yazdiklarina nerden giris yapip cevap versem bilemedim acikcasi yazdiklarindaki degisim bir zenne kivrakligini yansitiyor.

Zenci sporcular imajimizi bozar diye dusunenler Amerikalilar Obama'ya vermez diye de dusunuyordu. Sadece siyahi oldugu icin Obama'ya oy verenlerin, Nobel baris odulune layik gorenlerin orani irkcilardan cok fazladir halbuki. Dunya degisti irkcilik konusunda, biz de geri kalmayalim, sadece Afrikalilar ve Afrika kokenli insanlar degil her millet ve irk icin bu tip onyargilari terkedelim.

Yabancilari türk yapalim milli takim icin ama gerisi yabanci kuralina takilsin. Bu nasil bir manyak düsünce lan böyle.

Iste böyle seyler yüzünden bu ülke bir adam ilerliyorsa en az bi 5-6 adim geri atiyor.

Türk olacaksa alalım hemen. Yağ gibi kayıyor zira.

emenike gibi bir şey olur. Ayrica gerçek yaşi büyüktür. Anadolu topcusu

Yağız ‏@Senfo10 5 sa.

Akhisarspor'un Niasse'yi Türk yapma girişimleri varmış, Terim de ''kadroya çağırabiliriz'' demiş. Sat Umut'u, Burak'ı, çök çök çök çök.

Hahahahahhaha :D Yabanci siniri koyup, yabanciyi turk yapip oynatmaya calismak..

yabancı sınırı seneye 5e düşücekse ve Türk olursa kesin alınmalı.

Turk olursa bu adam ulkeyi ayaga kaldirmak lazim. O zaman bizde butun yabancilari turk yapalim hatta ontivero filan daha milli olmadi nede olsa bu ne yahu

Abi adamı Türk yapmaya çalışıyorlar.. Ee madem amaç Türk oyuncu yediştirmek değildi ne halt yemeye koydunuz yabancı sınırını.. Yabancı sınırı koy sonra tut yabancıları Türk yap..

Burak ve umutu postalayıp bunu gibi 2 kişi almalıyız, drogbayı postalayıp dzeko, balotelli, iboviç gibi 1 forvet almalıyız..

Elimizde kanat olmaz Gokhan töreye b.k atariz umutla burak forvet oynar yerli olabilecek niassei begenmeyiz. Bizim taraftardaki kafayi cozemedim bir turlu

Bu durumu istemeyen arkadaşlar Belçika Milli takım kadrosunu açıp baksın Orijini Belçika olan kaç oyuncu var.

Türk olursa, altın değerinde olur Niasse. Iyi ilişkileri kullanıp kimseye kaptırmamak lazım

Bu durumu istemeyen arkadaşlar Belçika Milli takım kadrosunu açıp baksın Orijini Belçika olan kaç oyuncu var.

Onlar farklı. Göçmen çocukları onlar. Orda doğup büyüdüler. Eğitim aldılar. Kullanmaları en doğal hakları. Olmalı da zaten. Yoksa ayrımcılık sayılırdı.

Türkiye bu olayı çok farklı anlamış sanırım. Bu kategoriye Kürtler, Ermeniler, Rumlar vs.girer. Niasse değil

Geri
Üst Alt