Yagli kazik oldu Everton icin.

Sezon sonu kiralayıp form tutmasına yardımcı olalım

Şu anda bu yağlı kazık bile Galatasaray'da banko oynar.

Kazıkmış takımında forvet yok 1 tane bile milletin aldığı oyuncuyu eleştiriyon gel takımının kadrosuna bak kazıktan geçiliyo sanki.

Twitçilere teşekkür borçluyuz sanırım xd

Niasse'ye kötü topçu diyen yok. Şu anki kadromuzda iyi işler çıkarırdı. Ancak Dursun'un beklentiyi yükseltmesi sebebiyle (bkz: Ibrahimovic) Niasse istenmedi. Dursun "Ibra'yı getireceğim" diyerek boş boş konuşacağına "Mali durumumuz kötü, düşük maliyetli oyuncular" alacağız deseydi böyle olmazdı.

Ayrıca bu transferin "twitçiler" yüzünden gerçekleşmediğine katılmıyorum. Dursun transfer edemedi, sonra "Tepki geldi diye almadık" bahanesini uydurdu.

Alabilseydik çok güzel olurdu da nasıl bir senaryo yaşanacağını bilmiyoruz. Belki Burak ve Podolski yüzünden kulübeye hapsolabilirdi.

Gerçek Niasse Evertona transfer olurken vefat etti. Yerine Yossi Kohen adlı şahıs Evertona transfer oldu.

Ne niasse'si arkadas, millet bedavaya gomez kiralıyor, biz hala niasse deniz kadah gokhan unal

Boş alan topçusu demiştim. Keza yanılmadım Bakambu da öyle.
Gel de anlat. Hep aynı terane.

Illa her futbolcu senin takımına uyacak diye birşey yok. Mesela Amrabat da bizdeki en iyi maçlarını hep CL de oynadı, niye? Çünkü orada boş alan buluyordu. Kaç tanr asist yaptı adam.

Ilk hafta United deplasmanında da gol atıyordu direkte patlamıştı top, ki o pozisyonda da boş alan bulmuştu yine.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

oumar-niasse-galatasaray_884537.jpg

Bakambu kaliteli yetenek

Niasse Premyer Ligde iyi oynamasa da, Rusyada ne yaptigini hepimiz gördük

Yine Yanilmadik.

Geri
Üst Alt