Ousmane Dembélé, Barcelona'da Kalma Kararı Aldı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1657801228661.png

Barcelona, Ousmane Dembélé'nin sözleşmesini 2024 yılına kadar uzattı.

25 yaşındaki Fransız oyuncu, Katalonya'da kalmaya o kadar hevesliydi ki maaşında indirim yapmayı kabul etti.

barcelonaya bir ucl kupası kaybettiren bu rekor bonservisli balonu niye şutlamazlar anlamıyorum

hayatınızda gördüğünüz tüm kazıkları unutun

süperb bir topçu... fakat rafihnayı aldıktan sonra bu hamle 1az enteresan....

pahalıya alınmış olabilir, bolca sakatlık yaşamışta olabilir ama sözleşmesi elinde serbest bir topçu şuan

açıkcası serbest ve böyle yetenekli bir oyuncuyu bende görsem hiç durmadan transfer ederdim.. 0 bonservisle böyle oyuncu almak büyük başarı.

pahalıya alınmış olabilir, bolca sakatlık yaşamışta olabilir ama sözleşmesi elinde serbest bir topçu şuan

açıkcası serbest ve böyle yetenekli bir oyuncuyu bende görsem hiç durmadan transfer ederdim.. 0 bonservisle böyle oyuncu almak büyük başarı.
Nereden alıyorsun FM'de mi ? Tek taraflı alınmıyor bu oyuncular malesef. Hadi aldın diyelim bedava olan oyuncu imza ücreti ister yüksek maaş ister vs olaylar çok karışık.

Nereden alıyorsun FM'de mi ? Tek taraflı alınmıyor bu oyuncular malesef. Hadi aldın diyelim bedava olan oyuncu imza ücreti ister yüksek maaş ister vs olaylar çok karışık.
Bedava abi tamam imza parası istiyor ama bonservis verdiğin sanki istemiyor mu ?
Barca karşı iş bir iş yapmış

Top oynasa world class adam zira geçen sene bir ara oynuyordu ondandırki sözleşme uzatmak istediler. Chelsea ile PSG istiyordu kalmasa zaten.

Xavi verim alabilirse iyi iş olur.

Ilk sirada görünce talip olmusuz sandim... 2 saniye umut...

Geri
Üst Alt