# Oussama Tannane

Sneijder - Donk - Tannane 3 Hollanda'li birde Huntelaar soylentileri donuyor eder 4. Hollanda hemagonyasi h.o.

P.S> van Rhijn'i unutmusum :D eder 5... Cagirsinlar o zaman Amrabat'i tekrar eder 6 :)

Son düzenleme:
Sneijder - Donk - Tannane 3 Hollanda'li birde Huntelaar soylentileri donuyor eder 4. Hollanda hemagonyasi h.o.

P.S> van Rhijn'i unutmusum :D eder 5... Cagirsinlar o zaman Amrabat'i tekrar eder 6 :)
Van Rhijn yerine VD Wiel alınsa 10 numara olur.Ama Huntelaar alınmasın.yaşi 33 oldu zaten. Daha hareketli, mücadeleci forvet tipi iş görür.

Amrabata dönmesin bu da risk alıcak bir yapımız yok direk katkı verecek adamlar lazım

ucuza gelecekse alınabilir 21 yaşında sonuçta ve acayip yetenekli bu sene PSV ve Feyenoord maçlarını izlemidim PSV maçında bayağı etkiliydi ama Feyenoord maçında kötüydü gerçi takımda kötüydü ama pek etkili değildi. Cambuur maçının özetini izlemiştim o maçta da 4 gol atmıştı sanırım.

ucuza gelecekse alınabilir 21 yaşında sonuçta ve acayip yetenekli bu sene PSV ve Feyenoord maçlarını izlemidim PSV maçında bayağı etkiliydi ama Feyenoord maçında kötüydü gerçi takımda kötüydü ama pek etkili değildi. Cambuur maçının özetini izlemiştim o maçta da 4 gol atmıştı sanırım.
Ucuzdur yüksek ihtimal.Sene sonu sözleşmesi bitiyor.Alıp elde patlasa da Amrabat gibi koymaz parası makul olduğundan. Amrabat 8.6 mn euroydu

Huntelaar nerde dönüyo havalara uçarım lan :D

Kusura bakmayın da böyle bir adam için riske girmeyeceksiniz de kim için gireceksiniz?Herkes Ambarat-Brumadan dolayı temkinli ama oradaki sorun 2 oyuncuya verilen 21 milyon euro para+az da olsa yabancı sınırıydı..Ayrıca bu adamı bir de Sneijderli takımda değerlendirmek lazım.Geçen yıl Yasine kattıkları ortadaydı.Bu adam 2 milyon euroya filan bitecekse risk almaya değer veya en kötü şimdiden anlaşıp haziranda kadroya katılabilir.

savurgan sıkıntılı gibi nokta atışı dediğin transfer düşük risk olmalı bence zıpkın gibi hızlı ve güçlü olmalı teknik ve zekada üst düzey olmasına gerek yok iyi derecede olsa kafi

1-2 milyon diyoruz da Heracles taraftari yorumlarda en az 8 milyon bekliyor tannane'den

Amrabat,Bruma,Töre üçlüsüne göre bir değerlendirme yapabilirmiyiz?bunların hangilerinden iyidir veya stili benzerdir?

Savruk olmasa zaten çoktan kaparlardı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

donk,rhinj falan filan ismi geçen Hollandalılardan daha faydalı olur zaten bunun piyasası yüksektir.

Tanımıyorum ama iyi futbolcu

Geri
Üst Alt