# Oussama Tannane

Yasin falan izleyeceğime bunu izlerim...

Hiç olmadı güçlü , Yasin gibi yıkılmıyor

Ama ben olsaydım Carillo hamlesi yapardım o farklı...

Son düzenleme:
bazen yapmazsın tutar kısmet
geçen sene yasinin acayip katkı vericeğini kimse tahmin edemezdi
Vermezdi de su anda da verim aldığımız söyleneme kapasite bu iste. O yoksunlukta ronaldo gibi geldi bize.
Yoksa yasin den anca yedek olur

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abartılacak bir maliyeti yoksa bu riski alalım derim.

Yetenekli bir futbolcuya benziyor. Bu sefer biz keşfetmiş olalım be.

Vermezdi de su anda da verim aldığımız söyleneme kapasite bu iste. O yoksunlukta ronaldo gibi geldi bize.
Yoksa yasin den anca yedek olur

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

orası öyle bir de bizim takımda oyuncuları yöneticek birileri yok cok havalandı yasin ben oldum triplerine girdi

Son düzenleme:
Bu tarz riskler alınabilir.Sonuçta hem genç hem yükselişte.Yıllık 2-2.5 milyon eurolar maaşlar saçmayalım yeter.

herkese bruma amrabat seysu muamelesi yapiyoruz sonra niye genc almiyoruz diyoruz ucuza alabiliosak alalım ama anca yedek olur

ligtv spikerinin tannanane tannane tannanee diyisini hayal edebiliyorum

ama galatasarayda oynarken degil

anadolu klubunde kontra ataga kalkarken

1,5 Milyon yillik falan versen uca uca gelir. Allah bilir orada 400-500 bin bile almiyordur.

Bu arada bizim yönetimdeki beceriksizleri de hesaba katin derim ben.

Basit oynması gereken yerlerde zoru secen adamlarla olmuyor be inşAllah geldiyse tabi costurur bizi.

Sen bunu begendin mi begenmedin mi. Osururum Sanane gibi ismi var adamin.
Pek birşey söyleyemem kanka sadece 1 videosunu izledim ben. Video ile oyuncu beğenmek ne kadar sağlıklı ise işte, bence fena topçu değil ama basit oynamaktan ziyade zoru deniyor/seçiyor gibi geliyor bana.

Az maliyet ile gelecekse denenebilir bence. Kanat da hata yapma "lüksümüz" var gibi diğer bölgelere göre.

Nokta atışı transferler sağ bek,ön libero ve forvet olmalı. Bu 3 bölgeye abuk zubuk adam alınırsa bkr halt olmaz bizden.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Pek birşey söyleyemem kanka sadece 1 videosunu izledim ben. Video ile oyuncu beğenmek ne kadar sağlıklı ise işte, bence fena topçu değil ama basit oynamaktan ziyade zoru deniyor/seçiyor gibi geliyor bana.

Az maliyet ile gelecekse denenebilir bence. Kanat da hata yapma "lüksümüz" var gibi diğer bölgelere göre.

Nokta atışı transferler sağ bek,ön libero ve forvet olmalı. Bu 3 bölgeye abuk zubuk adam alınırsa bkr halt olmaz bizden.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Gross kalacak diye birşeyler dönüyor twitterde. Sezon sonuna kadar dursa bari.

Geri
Üst Alt