Ben o hıyara acayip kıl oldum son haftalarda. Artık ağzıyla kuş tutsa yinede gözümde pek değeri yok.Gross kalacak diye birşeyler dönüyor twitterde. Sezon sonuna kadar dursa bari.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Ben o hıyara acayip kıl oldum son haftalarda. Artık ağzıyla kuş tutsa yinede gözümde pek değeri yok.Gross kalacak diye birşeyler dönüyor twitterde. Sezon sonuna kadar dursa bari.
Ben o hıyara acayip kıl oldum son haftalarda. Artık ağzıyla kuş tutsa yinede gözümde pek değeri yok.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Bize iteleyene kadar kaç klüple daha anlaşacak lar merak ediyorumAtalanta dan sonra Malaga da Heracles ile prensip anlasmasina vardi.
Buyuk ihtimal Malaga ya gidecek, cunku Fasli oyuncular Ispanya yi tercih ediyorlar genelde, kendi ulkelerine yakin oldugu icin. Ancak biz daha iyi bir teklif yaparsak durum degisebilir.Bize iteleyene kadar kaç klüple daha anlaşacak lar merak ediyorum
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allaha yakın bize uzakBuyuk ihtimal Malaga ya gidecek, cunku Fasli oyuncular Ispanya yi tercih ediyorlar genelde, kendi ulkelerine yakin oldugu icin. Ancak biz daha iyi bir teklif yaparsak durum degisebilir.
1 gol 1 asist..Bruma ve Ambarat yüzünden çok karşı çıkan oldu ama 2-3 milyona risk alınabilirdi.2.5 Donk yerine bu adam alınabilirdi
Ya işte Ambarat ve Bruma için 18 milyo euro gidince herkes karşı çıktı.Sans yok bizde. Tutacagi tuttu...