Üye Görüşü Oylar Duygun Yarsuvat'a!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Oğuzhan Özmen

Aslan Üye
Lafı uzatmaya gerek yok..

Başta TFF olmak üzere tüm hain Federasyonlara,
Şikeci tüm şerefsizlere,
Satılık medyaya,
Siyasilerin çirkin hesaplarına,
İçimizde ki İrlandalılara inat,

TÜM OYLAR DUYGUN YARSUVAT'a..

Bu kaos günlerinde kulübü Alp Yalman adı altında Adnan Polat ve ekibine bırakmayarak bu yaşında göreve talip olan, bunuda 2015'e kadar göreve talibim diyerek kulübü derin sulardan sığ sulara çekmek için yaptığını belirten Duygun Yarsuvat örnek bir duruş sergilemiştir.Bize düşen bu saatten sonra bu yönetim ve ekibine tam destek vermek olmalıdır, hatta ve hatta forum olarak bir duruş sergilemeli ve yayınlanacak deklarasyonla bu seçimde ki tarafımız belli edilmelidir.

Not: Her Galatasaray'lının gönlünde Başkan olmak yatar, ama bu kadar kısa sürede liste hazırlanamayacağı malumunuz. 2015 yılında herkesin istediği genç, dinamik ve vizyon sahibi adaylar çıkacaktır önemli olan kulübü o güne kadar sorunsuz taşımak bu da ancak camiadaki duayen insanların yapabileceği bir süreç onun için bugün adayların yaşlarının bu kadar yüksek olması sürpriz değil sürecin doğal göstergesi. Aynı zamanda Duygun Bey son başkanımız Ünal Aysal'ın seçimde destekleyeceği adaydır.

Son düzenleme:
Adnan Polatçı veya anti polatçı gibi bir konum takınmadığım ve Galatasaray menfaatlerini öceleyen biri olduğu için, ilk bakışta bu iki aday arasında hiç bir fark göremiyorum. Çok zayıf bir yönetim geliyor ve ömrünün uzun olmayacağını düşünüyorum.

Adnan Polatçı veya anti polatçı gibi bir konum takınmadığım ve Galatasaray menfaatlerini öceleyen biri olduğu için, ilk bakışta bu iki aday arasında hiç bir fark göremiyorum. Çok zayıf bir yönetim geliyor ve ömrünün uzun olmayacağını düşünüyorum.

Yazımda belirttim Duygun Bey bu yönetimin ömrünün 1 yıl olduğunu zaten kendisi söyledi, amaç 2015 yılına kadar kulübün emin ellerde olması.

2014 Cumhurbaskanligi Secimi geldi akillara.

Duygun beyi destekleyecegiz, el mahkum. Kotulerin iyisi.

Deep Thought cihazından gönderildi.

Galatasaray lisenin tahakkümünden tamamen uzaklaştırılmadan, tam demokratik ve katılımcı bir genel kurula kavuşmadan ne uzar ne kısalır böyle takılır gideriz. Dediğim gerçekleşirse gerçek anlamda büyük bir Avrupa kulübü olma potansiyelimiz var.

Galatasaray lisenin tahakkümünden tamamen uzaklaştırılmadan, tam demokratik ve katılımcı bir genel kurula kavuşmadan ne uzar ne kısalır böyle takılır gideriz. Dediğim gerçekleşirse gerçek anlamda büyük bir Avrupa kulübü olma potansiyelimiz var.

Lisesi olmayan kulüplerin de hali ortada bence aksine Galatasaray lisesi bizim farkımız kültürümüz örfümüz adetimiz.

Gönül isterdi Ünal Aysal kalsın ama kötünün iyisi olarak Duygun Bey'i destekliyoruz. #evet #abi

Lisesi olmayan kulüplerin de hali ortada bence aksine Galatasaray lisesi bizim farkımız kültürümüz örfümüz adetimiz.

Onlar da başka tahakkümler altındalar. Ben Galatasaray'a başka bir yönetim ve seçim modeli üzerinde düşünüyorum ciddi ciddi. Bir ara burada paylaşacağım. Kültür, örf ve adet muhabbeti de han gramscian hegemonya kavramının tam karşılığı. Aslında taraftarının %99.9'u ile uzaktan, yakından alakası olmayan, futbola uzaktan yakından değmemiş bir takum dar çerçeveli ahbap çavuş ilişkileriin güzellemesi bu laflar.

Onlar da başka tahakkümler altındalar. Ben Galatasaray'a başka bir yönetim ve seçim modeli üzerinde düşünüyorum ciddi ciddi. Bir ara burada paylaşacağım. Kültür, örf ve adet muhabbeti de han gramscian hegemonya kavramının tam karşılığı. Aslında taraftarının %99.9'u ile uzaktan, yakından alakası olmayan, futbola uzaktan yakından değmemiş bir takum dar çerçeveli ahbap çavuş ilişkileriin güzellemesi bu laflar.

Bence faşizan düşüncelerden uzak durmakta fayda var zira yönetimde veya genel kurul üyeliğinde liseliye öncelik olsun ya da liseli olmayana öncelik olsundan ziyade alaylı + mektepli yapıyı homojenleştirmek önemli, bunun yanında eldeki değerleri de ne kadar yüceltirsek o kadar iyi sonuçta bugün Galatasaray Lisesi Türkiye'ye yön veren düşünceler ve düşünürler yetişirmiş bir kurum.

Ünal Aysal Mayıs'ta aday olabilirim demişti zaten. Herşey oturdu şimdi yerine.

bi kere duygun diye isimle 77 sene yaşaması sknadal

Bu yönetimin ömrü bir yıllıksa ve Ünal Aysal mayısta tekrar aday olacaksa şimdi neden gidiyor? Mantığı ne yani bu işin? Ünal Aysal'ın başkanlığı bırakmasının asıl sebebini bilen varsa açıklayabilir mi bir zahmet?

Cemaatçi diyolar buna gelirse akp yakamızdan düşmez

Ben bu adamın ismini ezberleyemedim.Başkan olmasın mümkünse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt