Oynamazsa Tek Kuruş Yok!

1 senedir top oynamayan adamdan ne bekleniyor ki. Gecen sene ayni teklifi eboue yapti niye kabul etmediniz lan o zaman

Bazı şeyler paradan önemlidir. Hamit oynamak için üste para verse de Floryadan uzaklaştırılmalıdır.

Ben soyle bir oneri ile giderdim Hamite:

Hamit oynamadigi her mac icin kulube 50 bin euro odeyecek.

Oynadigi mac icin de 20 bin euro odeyecek!! :) Boylece yatarak aldigi 12 milyona karsilik bisey yapmis olacak GS icin ilk kez!! :)

Evet haklisiniz kibarca cektir git diyorum rizik efendiye!! :) :) :)

Bizim extra karaktersiz bir oyuncuya daha ihtiyacimiz yok, sepet koluna rizik efendi yoluna!!

Son düzenleme:
Bence Hamit'i her maç kadroya alalım yedeklerde olsun ama oyuna alınmasın hep oyuna girip rızkını kazanacakmış gibi umut etsin

-Tapatalk-

Kalsın ama sadece maç sonları felsefik açıklamalar yapsın, her açıklamasına 1 bin ayro verelim.

Gitsin Almanya'da alt liglerde rızkını arasın. Mac basi dedigi para genc oyuncularin seneligi neredeyse. Formayı Hamit'e vereceğimize gençlere verelim, belki bir kazancımız olur.

Umarım çok fazla alacağı yoktur Hamit'in.

Yahu böyle is olmaz arkadas. Yerli mafya medyasi yine is basinda.

Her gün Sneijder gitsin haberleri yapilirken 3 senedir 5 mac üst üste oynamayan Hamit icin kalma derdindeler.

Bu nasil adletsizlik, bu hangi seviyenin torpilligi arkadas

Ben izlemem bunun sahaya çıktığı maçı

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Üstüne para verse de defolmalı bu rızıkçı deyus.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yonetim yapar buna 1 milyon euroluk bir sozlesme.Sonra parayi yari yarıya kırışırlar işte Allah bereket versin

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Soydun kulubu kodumun barzosu

Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk

Geri
Üst Alt