- 27 Ocak 2010
- 138.371
- 104.386
- 5.648
açılın sahibi geldiO fiyatı hak eden bir bilgisayar değil kesinlikle. Müsait olunca yardımcı olacağım ♥
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
açılın sahibi geldiO fiyatı hak eden bir bilgisayar değil kesinlikle. Müsait olunca yardımcı olacağım ♥
Çok teşekkür ederimEminim cok sevinecektir. : )
Bilgisayar isleri tamamen butce ile alakali fakat bence alinmasi gereken bazi minimumlar var. Asagida yaziyorum.
Bellek: Oncelikle ben olsam 32GB alirdim. Hem cok para degil, hem de 16GB artik neredeyse Windows + internet tarayici tarafindan kullaniliyor.
Islemci: Burada da eger butce zorlamiyorsa i7 dusunulebilir. Burada baktiginiz 14400F mi? Eger oysa, gayet guzel islemci. Bir ust segment icin i7-14700T dusunulebilir.
Ekran karti: Yukarida zaten 4070 ve 5000 serisi ornekleri verlimis. Burada biraz da ne oynayacagi ve yine butce soz konusu. Bence RTX 4060 gayet yeterli olur. Yukari dogru gittikce monitorun de iyi olmasi gerekiyor ki, farklar gozukebilsin.
Onun disinda SSD'yi az bir farkla 1TB yapabilirsiniz.
Bir de bu verdiginiz listede Windows yok, onu da satin alip veya baska yollardan halledip yuklemeniz gerekiyor. Isletim sistemi FreeDos diyor.
Gordugum kadariyla bu hazir bir PC, saniyorum Evkur sitesinde. Bende site acilmiyor. Parcalari ayri ayri alip toplama isine sicak bakar misiniz? O zaman daha istediginiz gibi bir PC toplanabilir. Eskiden Vatan bilgisayar montaj isini de yapiyordu ama guncel durumu bilmiyorum. Tabi toplama icin biraz da olsa bu islerden anlamak lazim, eger kafam rahat etsin derseniz, hazir almak en garantisi.
Hazır alsam daha sağlıklı olacak.@Onur DEDEOĞLU Sistemi hazır mı almak istiyorsunuz yoksa her parçasını ayrı mağazalardan uygun fiyatla sipariş verip kendiniz toplayabilir misiniz?
Bütçeyi 60binTL civarında tutmak isterseniz şu sistem f/p olarak başarılı mevcut piyasada ki eğer montajını yapabilirim derseniz soğutucu olarak kule tipi FUMA 3'ü tavsiye ediyorum, fiyat olarak 240mm sıvı soğutmalardan daha uygun ama performans olarak 360mm sıvı soğutmalara kafa tutuyor. İşlemci olarak yine f/p bir işlemci var, bütçe sorun oluşturmazsa 4070Tİ Super ile biraz daha güçlü bir işlemciyi birleştirebiliriz ama bu haliyle de güçlü bir sistem oluyor;Hazır alsam daha sağlıklı olacak.

3050 Ti 4gb gpuşu saniye 80bin (2000+ USD) verip 4000 serisi gpu için makine toplamayın bence
1-1.5 ay sonra 5000 serisi çıkınca yeni nesil alırsınız en mantıklısı
DLSS4 30X0 serisi kartlarda da olacak. MFG desteğini veremiyor bu kartlara, yoksa limitli bir DLSS 4 tecrübesi yaşayabilecek bu nesil kartlarda3050 Ti 4gb gpu
Ryzen 7 5800H CPU
2 TB M2 SSD
64gb Ram
Dell 32" 4k monitör var
Nvidia bizim ekran kartlarına dlss 4.0 verse bir süre daha götürür yeni sistem dizmem de vermezse masaüstü dizicem bu sefer. Laptopun soğutma olayından sıkıldım
Ayda bir macun değiştirmek gerekiyor pump out yapıyor
12bine aldıydım kasayı her oyunu acıyor15 bin e her oyunu açacak bir kasa toplamak imkansız ya
Süper haber teşekkür ederim üstat.DLSS4 30X0 serisi kartlarda da olacak. MFG desteğini veremiyor bu kartlara, yoksa limitli bir DLSS 4 tecrübesi yaşayabilecek bu nesil kartlarda
Bunun Rami 32 ye çıkarılabilir değiştiremedim ben özelleştirdiğim için işlemciyi listelemedi bende 80 bini bulmaz genede diye düşünüyorum. Biraz daha bekleyebiliyorsanız bekleyin ama sadece 5080 ekran kartları gördük şu ana kadar sistemlerde 5070 ler bu fiyatlara kurulabilir bi ihtimal. Yada stok fazlalılığından bu sistemler inebilir. Youtuberlara sürekli kampanya yapıyorlar ve ciddi indirimli oluyor.