Oyun Bitti

Öner Güzel

Kırmızı Üye
Selçuk sakatlanmadan önce açmayı düşündüğüm başlık, şahsına saldırı içeriyordu. Daha sonra arkadaşlarının da ondan bir farkı olmadığını düşünüp, genel olarak böyle bir başlık açma gereksinimi hissettim.

Galatasaray, büyük takım. Türkiye'nin en büyük markası. Bu kadar büyük bir kesime hitap edip, milyonların hayatının merkezinde yer alan bu olguyu önemsemeden, isimlere aldanıp oyuncu oynatmak ya da son gün, ancak menajerlik oyunlarında yapılacak transferi yaptırıp, bunun ne kadar kötü bir karar olduğunu ancak maçta görebilmek, çok kötü bir duygu olmalı. Mancini'ye de küçük bir parantez açmasam, olmazdı.

Takım raporu niteliğindeki bu inceleme, aslında hepimizin hemfikir olduğu görüşler içermektedir.

Burdisso: Abisinin kıyağıyla Roma'ya gitmiş, ivedilikle köyüne gönderilmiş; Boca'da bile kadroya giremeyen futbolcu, ne yazık ki şuan Galatasaraylıdır.

Sabri: Neyi iyi yaptığını çok merak ettiğim oyuncumuz. Fazla söze gerek yok, yeri en fazla tribünde, bizim yanımızdır.

Selçuk: Bu formsuzluk falan değil, yeteneksizlik. İkili mücadele nedir bilmeyen, hızlı düşünemeyen, top süremeyen, hantal oyuncunun teki. Manisaspor seviyesinde, belki Trabzonspor. İyi yaptığı bir şey var mı? Standartların biraz üzerinde sağ ayağa sahip. Bir de iyi penaltı, frikik kullanıyor.

Umut: Yeteneksiz futbolcular, bu açığı kapatmak için diğerlerinden daha fazla mücadele etmek zorundadır. Tek meziyeti "Allah Allah" presi olan, pas atmayı bile bilmeyen bir futbolcunun, benim takımımda yeri yok.

Ceyhun: Kaplumbağa denince, aklıma Ceyhun geliyor. Ben hayatımda bu kadar hantal bir oyuncu görmedim. Süper Lig'in alt sıralarında mücadele eden takımlarda oynayabilir.

Galatasaray forması giymek bu kadar kolay olmamalı.

selcuk yeteneksizse 2011/2012 sezonunda nasil o kadar iyi oynadi?

sabriyi yillardir kovmaya calisdik...olmadi

İyi de güzel kardeşim o avatarında ki Sinyor niye katlanıyor her maç Selçuk'a pırıl pırıl Umut Gündoğan var yetiştirsene koy oynasın..

Ayak tekniği en az Selçuk kadar iyi ondan daha kıvrak..

Ceyhun'a hiç değinmeyeceğim bu kadar kazma bir adamdan ne beklediğini inan ki çözemedim bir çok iç saha maçında 1 ön libero fazla çıkıp hücum presi uygulayamıyoruz rakibi hapsedemiyoruz sırf onun bu ön libero sevdası yüzünden,idare edemediğin Drogba kazma kral Burak varken Umuttan başka santraforun yok pres yapan mecburen oynuyor..

Hajrovic gibi adamı öldürüyoruz cidden çok yetenekli ama adama 2 maç arka arkaya tahammül edemiyor üstad Sinyor Mancini..

Ben artık oyunculara küfretmekten bıktım

Oynatana küfrediyorum!

Bu maça as kadroyla çıkmak bile korkaklıktır biliyomusun normalde..

Yedek kadromuzun bile Bursayı mağlup etmesi gerek o kadar geniş kadromuz var..

Haftasonu gene yürüyecekler sahada..

Mancini, kariyeri boyunca başarılı olduğu yerel kupalarda bir başarıya daha ulaşacağını düşünüyorum. Kazanılacak Türkiye Kupası, alınacak Şampiyonlar Ligi bileti ile nispeten başarılı bir sezon sayılabilir. Gelecek sezon için yapılması gereken en büyük şey, eldeki çöplerden kurtulmaktır. Bir zincirin sağlamlığı, en zayıf halkası kadardır.

Geri
Üst Alt