Oyun/İş Bilgisayarı/Notebook Tavsiyeleri

Son düzenleme:
Uzun zamandır bakmıyordum bilgisayarlara. Bu vesile ile baktım laptoplara, 130-140 binlik oyuncu laptoplarında bile hala 8 gb kart kullanıyorlar büyük çoğunlukla. Teknoloji değişti ve bu 8 gbnin üstüne vram ekleme gibi ramden de aldığı için mi böyle, yoksa o fiyatlarda ve günümüz oyunları için 8 gb az değil mi?

Tertemiz doktor, ama bir ayar cek LGBT patlamasina yav :)

Su psu coverin on kisminada 1 osimhen (ya da aslan) figuru

Cu sogutucular degismis en son biraktigimdan yav ,nedir markasi, minimal guzel durmus

Edit: vazgectim yerde duruyormus. Aslinda masayla esit boyda bir sey bulsan ne guzel gorunur.
daha sade birse yapayim dedim ama asus armor crate cok vasat bir program

Sistem ozellikleri :
PC Specifications
• CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D
• GPU: ASUS ROG Astral RTX 5080 oc white
• RAM: 32GB Corsair vengeance DDR5 (6000MT/s)
• Storage: Samsung 990 Pro 2TB NVMe SSD
• Motherboard: ASUS ROG Strix B850-A Gaming WiFi
• Cooling: Deepcool 360mm AIO (LCD)
• Power Supply: ASUS 1000W PSU
• Case: ASUS ROG Strix Hyperion Gr701 white

Maliyet 136bin tl (11300 aed) sistemi toplayan pakistanli bi cocuk. 18 martta toplamis ben de bir hafta sonra satin aldim jelatinleri duruyordu ustunde baya uyguna geldi aslinda. sadece ekran karti 8000 aed kasa 2000 aed normalde. bu nvidia nin ceosunu islak sopayla dovmek lazim piyasanin icinden gectiler

Bu arada alienware x16 r1 laptop rtx 4090 laptobumu da satiyorum tr'den almayi dusunen olursa belki biriyle yollayabilirim

daha sade birse yapayim dedim ama asus armor crate cok vasat bir program

Sistem ozellikleri :
PC Specifications
• CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D
• GPU: ASUS ROG Astral RTX 5080 oc white
• RAM: 32GB Corsair vengeance DDR5 (6000MT/s)
• Storage: Samsung 990 Pro 2TB NVMe SSD
• Motherboard: ASUS ROG Strix B850-A Gaming WiFi
• Cooling: Deepcool 360mm AIO (LCD)
• Power Supply: ASUS 1000W PSU
• Case: ASUS ROG Strix Hyperion Gr701 white

Maliyet 136bin tl (11300 aed) sistemi toplayan pakistanli bi cocuk. 18 martta toplamis ben de bir hafta sonra satin aldim jelatinleri duruyordu ustunde baya uyguna geldi aslinda. sadece ekran karti 8000 aed kasa 2000 aed normalde. bu nvidia nin ceosunu islak sopayla dovmek lazim piyasanin icinden gectiler
136k buranin fiyatalra gore ve ozelliklere gore cok iyi duruyor ya, gule gule kullan doktore.

Konuyla alakasız olacak da oyuncu koltuğu içinde önerisi olan var mı? Veya gerçekten saatlerce oturup rahatsız etmeyen bir koltuk önerisi olan?

Çalışmak için düşünüyorum da ne alabilirim ki bilmiyorum, ofis koltuğu denedim 1-2 tane çok açmadı. Belki çok pahalıları iyidir bilmiyorum.
Çalışmak için ahşap yaptırmıştım zamanında, çok rahattı. Su tarz ama yesildi. Kurumda tüm çalışanlara yaptırdım, o rahatlığı başka şeylerde bulamiyorum

images-55.webp

Konuyla alakasız olacak da oyuncu koltuğu içinde önerisi olan var mı? Veya gerçekten saatlerce oturup rahatsız etmeyen bir koltuk önerisi olan?
Bel ve boyun destekli ortalama bir ofis koltuğunun yerini kesinlikle alamıyor oyuncu koltuğu adı altında ederinin üstünde satılan koltuklar çoğu. Ayrıca birkaç saat içinde aşırı terletmeye başlıyor bu paylaşacağım fileli ofis koltuğu modellerine göre.

Ürünler hakkında bir bilgim yok, örnek olması için paylaşıyorum;

1774890655360.webp

Bir ekip oluşturup, kendi oyunlarımızı kendimiz yazalım.

Geri
Üst Alt