Oyun Konsolu mu Toplama Kasa mı Almalı? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Oyun Konsolu mu Toplama Kasa mı Almalı?

gamer bir kasa toplayıp hdmi ile tvye bağlayayım diyorum ama fiyat bayağı yükseliyor. nova bilgisayardan toplayayım dedim işlemci ve ekran kartını üst sınıf seçince fiyat uçtu. ps4 alayım diyorum ama orijinal oyun almak her oyuna ayrı ayrı para vermek zorundayım . ps3 kırılmış oyun da bedava ama 720p görüntü kalitesi insanı düşündürüyor. hem de eski nesil oyun konsolu .
kararsız kalmışım ne tavsiye edersiniz ?

ikisininde yeri ayrı ynai konsolda oynamak farklı pc de oynamak daha çok online fps seviyorsan pc al yok ben story oynarım ara sıra fps oynarım diyorsan witcher 3 gibi mafia 3 geliyor deux ex var mesela bu tarz oyun seviyorsan konsol..
Battlefield 1 ps4 te oynayacam mecburen ama çok zor oluyor adam vurmak :D ha ben vururum fark etmez diyorsan direk konsol al :D

Herkesin zevki farklıdır tabi ama ben mouse - klavyeyle oyun oynamayı daha çok seviyorum. Konsol oyunlarını pek beceremiyorum. Fiyat olarak toplama kasa daha pahalı ama bilgisayarda her işini görebilirsin. 1-2 ay sonra Battlefield 1 çıkıyor o zamana kadar ben de kasa toplamayı düşünüyorum.

Ps5 çıkana kadar konsollardan uzak durun.

Steam herşeye yeter bu arada

Bu imzayı görme yetkiniz bulunmuyor, forum yöneticisiyle iletişim kurunuz.(vBulletin 4.2.2)

Herkesin zevki farklıdır tabi ama ben mouse - klavyeyle oyun oynamayı daha çok seviyorum. Konsol oyunlarını pek beceremiyorum. Fiyat olarak toplama kasa daha pahalı ama bilgisayarda her işini görebilirsin. 1-2 ay sonra Battlefield 1 çıkıyor o zamana kadar ben de kasa toplamayı düşünüyorum.

katılıyorum konsol ps 1 den beri oynadığım için her çıktığında alıyorum mecburen bağımlılık yapıyor :D ama ne oyun oynadığın önemli burada dota strateji wow gibi oyun seviyorsan pc
ps 4 bence gayet güzel ama online oynamak için para ödemen gerekiyor onu söyleyeyim.He birde oyunlar pahalı ps4'te ps 3 alıcaksan zaten hiç alma renkdaş bilgisayarla oyuna daha az para harcamıs olursun veriyorsun çok para oyun 15 saat bitiyor story e hadi online oynadın oynadın sıkılıyorsun başka oyun alıyorsun filan masraflı olabiliyor ekimde piyasaya çıkacak cok oyun var ama zevkine göre al 1 oyun oynamak icin ps 4 yada pc alma ikisindede oynamak çok farklı kendilerine has eğlenceli oluyor...

Sunu soyleyeyim pc her bakimdan avantajlidir. Bak eskiden ps3 alip keyfine bakardin senelerce degisterme geregi duymadi millet. Simdi ps4 cikali bikac sene oldu haberleri takip ediyorsan vr icin filan daha guclu donanimli olan ust modeli cikacagini acikladi sony. Xbox ayni durumda. Konsol devri kapaniyor. Amacini asti cunku.
Simdi konsol alicaksin bikac sene sonra donanimi artik yetmeyecek. Oyunlar hayvan gibi donanim istiyor artik. Ps4 ac unity de filan arastir millet 20 fps de oynadi. Guncellemelrle zor adam ettiler. Bikac sene aonra konsolun komple cope cikabilir. Pc de ise psu yu saglam tuttuktan sonra birkac sene sonra ekran kartini yukseltip senelerce gene kafan rahat eder. Asla pc cope cikmaz.

Konsol da full hd de 30 fps ile oynayacaksin. Pc de ise ucu bucagi yok. Sinir cebinin kalinligi kadar. 4k ya kadar yolu var. Orta seviye bi kartla full hd ultra da 60 fps alacaksin. Grafik ve akicilik olarak devasa fark var. Fps oyunlarinda bunu daha iyi anlarsin.

Kisaca toplayacagin pc daha uzun omurlu ve daha iyi deneyimli olacak.

Bu arada pc alip tv ye baglamayi dusunuyorsan yapma bence. Cunku tv lerin tepkime sureleri cok yuksektir monitorlere gore. Sikinti yasayabilirsin akicilik o!arak.

Benim onerim webdenal a bak. Adamlar hem cok ucuz hem de kaliteli.

Yardimci olabilirim sistem konusunda istersen teknoloji konusunda bilgiliyimdir kendimi ovmek gibi olmasin.

Sunu soyleyeyim pc her bakimdan avantajlidir. Bak eskiden ps3 alip keyfine bakardin senelerce degisterme geregi duymadi millet. Simdi ps4 cikali bikac sene oldu haberleri takip ediyorsan vr icin filan daha guclu donanimli olan ust modeli cikacagini acikladi sony. Xbox ayni durumda. Konsol devri kapaniyor. Amacini asti cunku.
Simdi konsol alicaksin bikac sene sonra donanimi artik yetmeyecek. Oyunlar hayvan gibi donanim istiyor artik. Ps4 ac unity de filan arastir millet 20 fps de oynadi. Guncellemelrle zor adam ettiler. Bikac sene aonra konsolun komple cope cikabilir. Pc de ise psu yu saglam tuttuktan sonra birkac sene sonra ekran kartini yukseltip senelerce gene kafan rahat eder. Asla pc cope cikmaz.

Konsol da full hd de 30 fps ile oynayacaksin. Pc de ise ucu bucagi yok. Sinir cebinin kalinligi kadar. 4k ya kadar yolu var. Orta seviye bi kartla full hd ultra da 60 fps alacaksin. Grafik ve akicilik olarak devasa fark var. Fps oyunlarinda bunu daha iyi anlarsin.

Kisaca toplayacagin pc daha uzun omurlu ve daha iyi deneyimli olacak.

Bu arada pc alip tv ye baglamayi dusunuyorsan yapma bence. Cunku tv lerin tepkime sureleri cok yuksektir monitorlere gore. Sikinti yasayabilirsin akicilik o!arak.

Benim onerim webdenal a bak. Adamlar hem cok ucuz hem de kaliteli.

Yardimci olabilirim sistem konusunda istersen teknoloji konusunda bilgiliyimdir kendimi ovmek gibi olmasin.

gamer bir kasa bayağı tuzlu ama

Ne oynamak istediğinin cevabı ile alakalı bu soru bence daha çok. Uncharted serileri, The Last of Us gibi sanat eseri oyunlar PC' de yok mesela.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Katilir katilmazsiniz ama konsol devri yavas yavas kapaniyor bana gore. Hizla artan bu donanim ihtiyacini ps4 un filan ilerde kaldirabilecegini dusunmuyorum. Sony 2020 ye kadar ps4 oyunlari oynatack diye aciklamisti galiba ama bikac seneye ps4 cope cikarsa sasirmayin. Bakin ms da sony de mevcut konsollarin daha guclu donanimli ust modellerini cikariyor. Konsol a ozel oyunlar haricinde pek bir artisi yok.

ps3ten biraz farkı olması lazımdı. ps5 erken gelecek söylentileri var ondan dedim

ya ps 5 te aynı gibi olucak renkdaş biraz farklı kasa olur o kadar zaten piyasada kaç tane ps 4 oyunu var oynanan hepsi coluk cocuk işi...
Ps 3 bir dönemi açtı gerçekten muazzamdı 5 sene filan rahat idare etti yani ps 5 gelse bile ona oyun filan getirecekler muhtelen ama uyusturucudan beter konsol sadece 1 oyun yapıyorlar konsol piyasaya sürülürken mesela final fantasy yada ne bilim read dead redemption gibi millet sadece onları oynamak icin alıyor şimdi bu gün ps 5 cıksa sabah kuyruk olur japonyada surada burada ....

Ne oynamak istediğinin cevabı ile alakalı bu soru bence daha çok. Uncharted serileri, The Last of Us gibi sanat eseri oyunlar PC' de yok mesela.

aynen yani witcher bile oynamak daha güzel ps 4'te yada fifa maç oyunları :D mortal kombat xl... ama bilgisayarın kendine has baska güzelliği var ikisinide al bence anasını satim ...

1 tanede monitor al büyüklerinden vur patlasın çal oynasın :D

Reisler konsol falan almayin sakin su aralar

Ps4.5 yani ps4 neo cikiyor

Cok daha guclu olacakmis ps4'ten.

Ben sahsen toplama kasadan yanayim. Daha pahali ama omru cok daha uzun. Ayrica keyboard+mouse ile fps battlefield oynamak cok cok daha kolay ve zevkli

ps4 falan fifa icin gayet iyi secenek

Son düzenleme:
Üst Alt