Yasin Paçavra
10 Numara!
- 3 Nisan 2014
- 14.459
- 2.261
- 1.198
yasin gözlükleri çıkartıp düşünme vakti
Gözlükler pazardan Allah korusun nazardan 1500 fair askina ne diyon sen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yasin gözlükleri çıkartıp düşünme vakti
Ya hacı sen nediyorsun allah aşkına forumla ne alakası var. Bu olay birbirine güvenle alakalı. Ha adam güvenmezse sanalpazar veya gittigidiyor üzerinden satışta isteyebilir ki, oralarda havuz sistemi var diyebiliyorum, paranı onaylamadan karşı tarafa göndermiyorlar. Bu tarz takas veya satış olaylarındaki mantık güvenilir adamlarla alışveriş yapmaktır. Peki adamın güvenilir olduğunu anlayabilir miyiz? Hayır ama en azından bir fikrimiz olur. Bu da forumdaki hal hareketlerinden az çok anlaşılır. Ki, zaten forumun büyük bir kısmı birbirini tanıyor. Takasları veya satışları yaparken eski üye olmasına dikkat etmek yeterli olur sanırım. Hadi oldu da yamuk yaptı, forumdan süresiz ban yer ve aradan atılır. Sen de biliyorsun ben, sürekli digital oyun alıp kardeşlik yaparım allah'a şükür daha bir terslikle karşılaşmadım. Ama alım satımlarda seçiciyim. Bir de devamlı ortağım var, oyunları onunla alır oynadıktan sonra elden çıkarırız. Çocuğa şunu alalım mı dediğimde olur parayı göndereyim diyip, oyunun bulunduğu hesabı almadan parayı yatırıyor. Önemli olan bu tarz adamları bulmak.
burada da aynı sistem mevcut bro.Türkiyede o saydigin satis platformlarindan haberim yok pek yok. burda ebay denilen sey veya amazone nasil isledigini biliyorum ki sizde de ayni olmasi gerektigini düsündüm.
amazone da mesela parani ancak ürünün karsi tarafa geldigi zaman teslim ediyor amazone.
Bunun icin bir ücret kesiyor satis fiyatindan ama en azindan güvenli.
burada da aynı sistem mevcut bro.
iyide ne bagiriyorsun burda bana o zaman
senin verdigin örnek tamam iyi güzelde...
herkes sen mi yahu ?! ban yer atilir diyorsun.. o kisinin umrunda mi olur o an ?! adam cebine 200 tl yi bilmem kac tl artik koymus olur o durumda.
Verin bani diye bagriri kendisi hata. Umrunda olmaz. Güvendigin kisiler ile takas yap diye öneri veriyorsunuz ama bu sozial ortamda af edersinde kime güveneceginizi nerden biliyorsunuz ?!
Bence cok riskli ve sorumsuzca bir islem olur.
Herkes kendisi bu riske girmeye karar vermeli tabiki ama yinede uyarimi yapayim dedim.
hacı bu kafayla senin hiçbir şeye sahip olmaman lazım. evet bu iş de her şey gibi risklidir ( dükkandan aldığın ürünlerde bile sıkıntı çıkıyor ve satıcı bunu kullanıcı hatası veya farklı bir şeye yorup zorluk çıkartıyor. en azından türkiye'de bu sık sık oluyor. ) güvenmeyen adam varsa dediğim yöntemle satışını yapar, ürün eline ulaşmazsa ödemeyi iptal eder.
ne alaka. verdigin örnek de örnek mi simdi huseyin ?!
Dükkanda cash aliyorsun mali... ver parayi al parayi , önünde.. üründe sorun varsa genelikle garanti olayi devreye girer yani.
Ne riski varmis ?! ha türkiyede korsan ürünleri satarsiniz bilemem yani tabiki![]()
orjinal kutunun içinden kırık cd çıktığını gördüm ben ve satıcı bunu kabul etmedi hacı. demek ki neymiş her şeyde risk varmış.
iyide bu durumda garanti devreye girer. satisi cahilmiydi ?! niye geri almadi ürünü?!
Bu durumda satan kisi oyun sirketi ile bagalnti kurup yenisini ala bilirdi hic bir sorun cikmadan.
onu bizim türkiş dılaytlara soracaksın. burada işler zorluk çıkartma üzerine kurulu. sanırım birtek büyük marketlerde bu yaşanmıyor, onun dışında ne alırsan al eğer bir sorun çıkarsa %99,99 satıcının kıllığıyla karşılaşıyorsun.
hm... ola bilir o zaman maalesef diyelim ama yinede paran karavana gitmez o durumda.
bu durumda sen alici olarak oyun sirketine yolaya bilirsin o kirik cd yi ve anlatirsin durumu. zorluk cikartmazlar.
biraz basina is acmis olursun okadar. bidahada ordan alis veris yapmasin. arkadaslarinida anlatirsin ne mal servici var orasinin diye.

neyse işte hacı kısacası her şeyde bir risk vardır işte. daha fazla uzatmayalım.. bu arada fifa'da hala beline vuramadım bir ara yapak şu maçı..![]()
yapariz belki bugün zamanin varsa aksama.
simdiden gecmis olsun söyleyim sana kardes![]()

yine ölümüne oynarsan geçmiş olur. adam gibi oyna yoksa küfür ederim rakibe biraz saygınız olsun.![]()
yine ölümüne oynarsan geçmiş olur. adam gibi oyna yoksa küfür ederim rakibe biraz saygınız olsun.![]()
takas yapacağına sat gitsin. aynı şekilde de 2. el alırsın..ankarada var mı ps4 oyun takası yapacağımız yerler tostlar