Oyun Zekası İyi Olan Türk Oyuncular

Valla samimi olmak gerekirse alexin zekasina hayrandim adam turkiye ligini ve turk futbolculari oyle bir kavramistiki en ufak hatayi seziyor gidiyor golunu atiyordu yada attiriyodu emin olun hala fenerde oynasaydi gol ortalamasi 12 nin altina dusmezdi cozmustu isi cunku.

Bilal Kisa.

Nuri Sahin

Bilal kisa oyun görüsü ve oyun okunmak'ta bana göre Türkiyenin en iyilerden biri. Belki de en iysi.

Barış Özbek

I am the one who knocks!

Sabri olmadığına büyük paraya iddiaya girerim ama.

mugeje7e.jpg

Murat Erdogan, adam ozil gibi ara paslari super, daha gecen yil yada ondan onceki yil izlemistim fenere karsi iyiydi.

Selcuk Inan nasil oyun akli yüksek?? adam topu kontrol edip 2-3 saniye topu bekletmeden pas attigini görmedim. Selcukun seri ve bekletmeden paslastigini gören var mi??

Son 5Yılda Irkçı Baya öndeydi selçuktan falan, uygulama hızı yüksekti

tapa

bi sergeni tanidim turk futbolcusu olarak.Baska bir turk futbolcusu suan yok

Valla oyun zekası iyi olan oyuncular benim sıralamam

Arda Turan

Selçuk İnan

Mehmet Topal

bunlar var ekstra çok zorlarsak Roma'da gelişeceğini varsayarsak

Salih Uçan eklenir.

Pektemek de maç yapmadan efsane oldu. :asd: adam sezonda 3 maç yapıyor, bunların 2 tanesi hazırlık maçı ama kainatın en iyi golcüsü, dünyanın en zekisi falan ilan ediliyor. Valla garip..

Selcuk Inan nasil oyun akli yüksek?? adam topu kontrol edip 2-3 saniye topu bekletmeden pas attigini görmedim. Selcukun seri ve bekletmeden paslastigini gören var mi??

Seri ve bekletmeden pas yapmasi ile oyun akli, bilgisi pek ortusmuyor bana kalirsa. Gectigimiz sezon Selcuk'a bicilen gorev adeta rakip kovalamakti. Futboluna adapte olamayisi ve fiziksel olarak da yetersiz kalmasi haliyle topun ayaktan cikis suresini, hizli karar verip eyleme gecirmeyi engelliyor.

Bizdeki futbol anlayisi rakibi oynatmamak uzerine kurgulandigi surece degil ilk bes toplam bes oyuncu saymak bile cok zor.

Arsada ne biz var ne sut var ama sörf oyun zekasi ve calim ozelligi ile gs efsanesi oldu... Bence arda ve nuri oyun zekasi en iyi türk oyuncular.. Bunlardan sonra maalesef belesoglu gelir.. Yeni nesilde aytaç karadan oğuzhan kayardan umitliyim..

Mesut Özil , İlkay Gündoğan , Arda Turan , Nuri Şahin , Hakan Çalhanoğlu , Selçuk İnan şuan sayabileceğim oyuncular.

GG ne arıyor orada işinize karışmak gibi olmasın ama.

Kardeşler GG gördüğüm en futbol zekası düşük adamlardandır.

Ha fizik koşu kondisyon eyvallah ama geriye doğru koşan adamın arkasına top atmak gibi bir özrü var mesela..

Hayır birde adama trip yapar neden koşmuyon diye.

Ofansif anlamda futbol zekasina bir yorum yapmak istemem, ama defansif anlamda cok zeki oynayan bir oyuncu. Fizik olarak güclü olmadigi halde, oyun zekasi sayesinde bir cok ikili mücadele kazanip top caliyor. Birde defansin arkasina atilan toplari kesmekte cok verimli, anticipation konusunda sezgileri türk bir bek icin üst düzey...

Sakatlik sorunu, devamlilik sorunu, ve tembellik gibi eksikleri biraz asaga ceksede, bence Gökhan Gönül Fenerbahce´nin savunmada yillardir en önemli oyuncusu. Zamaninda biz izleyip begendik Gökhan´i ve transfer edecekken hemen Aziz girdi araya. Ozamanki maddi durum malum, Aziz her maydonoz oldugu oyuncuyu bizden kapiyordu o dönem... Hatta sadece biz almayalim diye oyuncu aliyordu, sonrada basin toplantilarinda cocukca show...

Geri
Üst Alt