'Oyuncu Aldırmaz' Dendi; 21 Milyon Euro Harcandı!

Bu konu hakkinda ne yazsak az. Yazin yeterince sinirlerimizle oynadilar bu yüzden fazla birsey yazip yine sinirimi bozmak istemiyorum.

Fiyasko üzerine fiyasko kararlar aliyorlar ama hala bu adamlar destek görüyor kongre de. Nereden tutsan elinde kalan icraatlara ragmen, sportif basari desen o zaten tamamen hayal.

Bir de gelecegimizi bu beceriksiz yalanci ve sahtekar adamlarin eline biraktilar ya ben ne diyeyim. Kulübün agzina edip defolup gidecekler misyonlarini tamamlayip.

Yönetime karşı ağzını açan, korkak olmayan ve yönetimin yaptığı her şeye eyv demeyen 1 TDimiz olsaydı keşke

Jor bu adamlarin hangi birini taniyorda aldirsin. Belki yönetime du bölgelere transfer sart demis olabilir ama transferi tdye sormadan yapan komisiyoncular. Simdi bütün sucu jora atmak istiyorlar

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Serdar ve tolga iyi topçular ama sakatlık etc yüzünden bonservis fazla
Ahmetin de yaşı ve tecrübesi itibariyle ocakta alınmış olması sebebiyle bonservisi normal
geri kalan çöp

Ewt

İhtiyar heyetinden Cengiz'e sorsan paramız yok e o zaman bunlar ne? Podolski dışında hepsi boş transfer.

turk oyuncuları ne bilsin adam hatta trabzondaki cavandayı özel olarak istemiş sanki.
Haberi tuvallete ıkınarak yapmış.

Yönetim,Riekerinki gönderecek ya bütün maddi kulfeti de onun üstüne yıkıp aradan sıyrılmak istiyor.

JOR,ayrıldıktan sonra;
inşallah yönetimin ne kadar pisliği varsa hepsini tek tek anlatırda bu reziller belki o zaman defolup gider.

SARI-KIRMIZI!

Dejong Rodriguez belki Tolga ve sighdorson dışındaki tüm transferler Levent aittir.
Bu adam harcamadi o parayı basimizdaki isbilmezler harcadı.
Fatura bu adama kesilecek ne yazikki

tapatalk

Galatasaray Yönetimi, “fazla oyuncu istemez” teziyle de sezon başında göreve getirdiği Riekerink'in ardından transfer edilen oyunculara tam 20 milyon Euro bonservis bedeli ödedi.
FutbolArena Özel - Galatasaray, Mustafa Denizli'nin görevi bırakmasından sonra istediği bütçede Teknik Direktör bulamaması sonucunda yeni sezonada Jan Olde Riekerink ile devam kararı almıştı.

30 Haziran'da sözleşmesi uzatılan ve yıllık garanti ücreti 900 bin Euro olarak açıklanan Jan Olde Riekerink 2016-2017 futbol sezonunda şampiyon olduğu takdirde net 250.000 Euro ve Türkiye Kupasını kazandığı takdirde net 125.000 Euro prim ödenmesi konusunda anlaşmaya varmıştı.
GalatasarayYönetimi sezon başında ekonomik sebepleri de gerekçe göstererek Hollanlı ile sözleşme imzaladı. Riekerink'le yapılan anlaşmanın bir diğer nedeni de “Holladanlı fazla oyuncu istemez” teziydi. Ancak Galatasaray, transfer döneminde tam tersi haraket etti. Toplamda 10 transfer gerçekleştiren Galatasaray yönetimi bu oyuncuların kulüplerine bonservis bedeli olarak 21 milyon Euro ödedi.

Galatasaray'ın 2016-2017 sezonunda transfer ettiği oyuncuların bonservis bedelleri;

Serdar Aziz - 4.5 milyon Euro

Eren Derdiyok - 4 milyon Euro

Garry Rodrigues - 3.5 milyon euro

Tolga Ciğerci - 3 milyon Euro

Ahmet Çalık - 2.5 milyon Euro

Luis Pedro Cavanda - 1.8 milyon Euro

Kolbeinn Sigthorsson - Kiralama ücreti 700 bin Euro

Emrah Başsan - Bonservis bedeli yok

Josue - Kiralama bedeli yok

Nigel De Jong - Bonservis bedeli yok

Bu sacma sapan haberin sebebi medya -yerli td-yerli futbolcular ve yoneticiler arasinda net bir is birligi var.

Ben seni goreyim sen beni gor hesabi.

Serdar azizi, cavandayi, tolgayi riekerinke yazacak kadar serefsizler iste!!

Geri
Üst Alt