Oyuncu 'Beşiktaş', Kulübü 'Galatasaray' Dedi

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
Nazım Türknas/Volkan Yılmaz- AJANSSPOR
Trabzonspor
'da disiplinsiz davranışları, isteksiz tavırları nedeniyle kadro dışı bırakılan Abdulkadir Parmak'ın yeni adresi Ümraniye Nevzat Demir tesisleri olabilir.

Oyuncu 'Beşiktaş' kulübü 'Galatasaray' dedi​

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın devre arası transfer döneminde Parmak'ı çok istediği ancak Trabzonspor yönetiminin oyuncuyu Galatasaray'a vermeye çalıştığı iddia edildi. Bu yüzden Parmak, sezonun ikinci yarısında kadroya giremedi.

Fatih Terim de istiyor​

Fatih Terim’in yeni sezonda takımın başında kalması durumunda oyuncuyu istediği ve Trabzonspor'un kapısının tekrar çalınacağı belirtiliyor. Ancak Parmak'ın şu andaki tercihi Beşiktaş.

1619615761183.png

linensle takas edelim kendisini

Salih Ucan dan ziyade Salih Ozcan'i isterim onunda sozlesmesi bitiyor sezon sonu 23 yasinda
Buna katılıyorum hatta buna artı olarak Can Bozdağan'ı da almak lazım bence Schalke'den o da 20 yaşında ofansif orta saha. Bu senede gördük alternatifimiz çok az orda Emre Akbaba ile sözleşme yenilemeyip onun yerine Can Bozdapan'ı katmak lazım. Ömer Bayram ile de yenilemeyip Salih Özcan yedeklerin teknik ve potansiyel kalitesini yukarı çıkarmak için çok iyi hamleler olurlar.

Buna katılıyorum hatta buna artı olarak Can Bozdağan'ı da almak lazım bence Schalke'den o da 20 yaşında ofansif orta saha. Bu senede gördük alternatifimiz çok az orda Emre Akbaba ile sözleşme yenilemeyip onun yerine Can Bozdapan'ı katmak lazım. Ömer Bayram ile de yenilemeyip Salih Özcan yedeklerin teknik ve potansiyel kalitesini yukarı çıkarmak için çok iyi hamleler olurlar.
%100 bende oyle dusunuyorum , fakat Can Bozdogani getirmek biraz daha zor olsa gerek.

Yallah tinercilere o zaman...İki kulüp arasında Beşiktaş diyen kişi de beyin yoktur.Beyinsiz oyuncuya ihtiyaç yok.

Ben Galatasaray’a gönülden bağlı oyuncu istiyorum. Aidiyet duygusu olmayan oyuncu getirmeyin şu takıma. Ömer Bayramdan bile verim alabiliyoruz. Aidiyet böyle bir şey. Tolga, Serdar, Caner gibi yavşakları da gördük. Zarardan başka bir şey değil.

Geri
Üst Alt