Oyuncu Değerlendirme

Arda Kuyumcu

Büyük Kaptan
Soru: Kadroda bulunan hangi oyuncularımız kalite olarak 10 üzerinden değerlendirecek olursak en az 7 alır?

Burada kalite derken form durumunu kastetmiyorum; genel yeteneği, başarıları, potansiyeli vs. ile alakalı.

Not: Bunlar dışında da değerlendirme yapabilirsiniz.

Not: Anket açacaktım, ancak yeterli seçenek eklenemediği için böyle açtım konuyu.

[attachment=8013:Capture.JPG]

Ekli dosyalar

• Capture.webp
    Capture.webp
    80,2 KB · Görüntüleme: 132
SNEİJDER-BURAK-MELO-MUSLERA-DROGBA-SELÇUK-EBOUE BUNLAR GELDİKLERİNDEN BERİ ORTALAMA 7 RAHAT EDER DİYTE DÜŞÜNÜYORUM

Melo, Hamit, Selçuk, Eboue, Drogba, Sneijder, Telles, Hajrovic, Muslera.

Belki Umut Gündoğan da eklenebilir.

Yabancılardan Melo-Sneijder-Muslera 10 üzerinden 10'luk diyebiliriz, potansiyel olarak da Telles-Izet ve Lucas 7+ sayılır.

Yerlilerden de yabancı sınırı oldukça Hamit-Gökhan-Selçuk-Burak-Umut-Hakan-Semih-Emre-Sabri-Veysel-Ceyhun hiç yoktan idare ediyor. Bunların dışında henüz Koray-Oğuzhan ve Umut hakkında fikrim yok.

Burdisso-Chedjou-Aydın-Yekta-Eray-Ufuk-Aykut-Salih en diptekiler.

Geri kalan Drogba-Eboue falan da iyi ama bu sene miadını dolduracak oyuncular.

Melo - Yetenek ve tecrübe

Selçuk - Geçen sezonlardaki katkısı

Sneijder - Diyecek laf yok

Drogba - Kariyer itibariyle

Hajrovic - Potansiyel olarak

Telles - Potansiyel olarak

Muslera - Yetenek ve duruş

Semih - Eksikleri olmasına rağmen

Eboue - Tecrübe ve geçmişi

7 ustu: Melo Sneijder Drogba Muslera

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Eger selcuk hajro filan 7 ustuyse willian 10 uzerinden 17, melo 10 ustunden 16 filandir

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Yerlilerden hiç biri 7 almaz, maksimumu 6 olur. Yabancılardan da Melo-Drogba-Sneijder ve Muslera dışında pek 7'lik oyuncu görmüyorum. Ama potansiyeli olanlar var elbette, Telles, Hajrovic ve Lucas gibi.

Geri
Üst Alt