Oyuncularımız 2015 All-Star İçin Oylarınızı Bekliyor!

Yasin Yıldırım

#13 Alex Morgan
Ulubatlı Souness
AllStar-ongradient-horizontal_10.jpg

Hayalinizdeki All-Star Takımını Siz Oluşturun!

Türkiye Basketbol Ligi'nin yıldızlarının karşı karşıya geleceği All-Star 2015'in oylaması başladı. Avrupa ve Asya Karmaları olmak üzere belirlenecek oylamada, sizlerden gelen oylar bu müthiş şölende rol alacak olan oyuncuların isimlerini belirleyecek.

Türkiye Basketbol Ligi'nde forma giyen yıldız oyuncuların yanı sıra birçok ünlünün katılacağı ve müthiş şovların sergileneceği All-Star 2015'de konserler, gösteriler, yarışmalar, eğlenceler ve saha içi şovlar izleyenlere keyifli anlar yaşatacak. Basketbol sevenlerin heyecanla beklediği ‘Smaç’ ve ’3 Sayı’ yarışmasında ise oyuncular tüm hünerlerini sergileyecek.

17-18 Ocak 2015 tarihlerinde Ankara'da düzenlenecek All-Star 2015 Asya ve Avrupa Karması kadrolarında yer almasını istediğiniz oyuncuları aşağıda yer alan anket alanlarına yönlenen linklere tıklayarak belirleyebilirsiniz. Taraftarlar Guard pozisyonu için 5 oy, Forvet pozisyonu için 5 oy ve Pivot pozisyonu için 2 oy ile bu şölende görmek istedikleri oyuncuları belirleyecekler. Taraftarlar ayrıca takımlarda görmek istedikleri ve listede yer almayan bir oyuncuyu da yazabilecekler.

Oyuncularımıza oy verebilmek için aşağıda vermiş olduğum linke girin ve sadece GS'li oyunculara oy verin :)

All-Star 2015 Oylaması Başladı! "Avrupa Karması" | TBL

Görev tamam, oy verme işlemi de baya köyüymüş.

Arroyo-Justin Carter-Erceg-Sinan başka da hak eden var mı bilmiyorum.

ben hayatimda böyle sacma bir oy sistemi görmedim daha

Oylama bir bende yamuk açılıyor diye düşünmüştüm ama yalnız değilmişim. Belki yoğunluktan olabilir ama ilk günlerde açıyordu.

Smaç yarışması ve 3lüğe kim girecek bilginiz var mı?Vesely ve Young var mı?

cedi osmana bastım

Arroyo-Cedi
Bogdanovic-Lofton-Goudelock
Perperoglou-Bjelica
Vesely-Erceg-Young
Lasme-Krstic

şu kadro Euroleague'e alır mıydı acaba? :D

Carter'ı smaç yarışmasına almamışlar bizden Young ve Sinan var. Arroyo da üçlük yarışmasında var

11 takımdan seçilen asya takımında 4 fülkerli var , semih erden nedir ya

Geri
Üst Alt