GSC Haber Oyundan Çıkarılan Lemina: "Sakatlığım yok"

Arda Kerim

AT PAZARI
Yönetici
Moderatör
Mario Lemina: "Sakatlığım yok ama yoğun bir süreç geçirdim. Öncesinde 6 hafta oynamadım. Fenerbahçe maçı da yoğun geçti, elimden geleni yapıyorum. İyi şekilde de dinlenmem gerekiyor. Alanyaspor maçını kazanacağımızı düşünüyorum."

Mario Lemina: "Bu maçta eksik olan şey tazelikti. Kendimizi de sorgulamamız lazım. Antrenmanlarda daha çok çalışmamız lazım. Önümüzdeki maça bir haftamız var, ne yapmamız gerektiğini biliyoruz ve ona göre çalışacağız."

Her hafta „Önümüzdeki maçta ne yapmamız gerektiğini biliyoruz diyorsunuz“ ama bilmiyorsunuz

helal olsun gene efendi kalabilmiş.

Mario Lemina: "Sakatlığım yok ama yoğun bir süreç geçirdim. Öncesinde 6 hafta oynamadım. Fenerbahçe maçı da yoğun geçti, elimden geleni yapıyorum. İyi şekilde de dinlenmem gerekiyor. Alanyaspor maçını kazanacağımızı düşünüyorum."

Mario Lemina: "Bu maçta eksik olan şey tazelikti. Kendimizi de sorgulamamız lazım. Antrenmanlarda daha çok çalışmamız lazım. Önümüzdeki maça bir haftamız var, ne yapmamız gerektiğini biliyoruz ve ona göre çalışacağız."

Bu kadar.

Okan Buruk gece yollanabilir.

Depar atarak çıktı adam ne sakatlığı olacak zaten.

Eren Fall'a karşı zorlanıyor diye Cuesta'yı aldı tutsun diye işte halbuki Can Keleş girince Fall sola geçmişti zaten, bunu bile göremedi.

Neyse, zaten 2 aydır doğru düzgün maç kazanamıyoruz, çok şaşırtıcı değil olanlar, Anteple Rize'yi biraz da şansla yenmek de akıllandırmamış.

Kesin bu sorunun sorulacağını bildikleri için tembihlemişlerdir fazla bir şey deme diye.

antrenmanlarda calisilmadigini net bir sekilde ima etmis iste

bunu burda yazarken okancilar kuduruyordu

eren ve leminayı cıkarmasından ziyade aldıgı oyuncular yanlıstı

Depar atarak çıktı adam ne sakatlığı olacak zaten.

Eren Fall'a karşı zorlanıyor diye Cuesta'yı aldı tutsun diye işte halbuki Can Keleş girince Fall sola geçmişti zaten, bunu bile göremedi.

Neyse, zaten 2 aydır doğru düzgün maç kazanamıyoruz, çok şaşırtıcı değil olanlar, Anteple Rize'yi biraz da şansla yenmek de akıllandırmamış.
ne diyorsun
gitti mi sezon sence

ne diyorsun
gitti mi sezon sence
Fb maçı öncesi basın toplantısında gitti demiştim, suratı sirke gibi takımdan bir halt olmayacağının farkında.

Morata ve Yunus inanılmaz işler yapmadığı sürece toparlayamaz bu takım.

Dakika başı tatil veren tip de kına yakar zamanında da 5 sene üst üste şampiyonluğu kaybedişimizin baş mimarlarındandı şimdi de 10 sene sonra feneri şamp yaparak dejavuyu yaşatır.

Geri
Üst Alt