Oz Büyücüsünden Veda!

Sürekli ön tarafa transfer yapan Adnan Polat'a selam olsun. Rezil Kaleci Sabri Servet Gökhan Hakan Sarp Ayhan'la birlikte oynuyordu adam.. Adnan Polat transferleri düzgün yapsa mesela cok daha basarili sezonlar gecirecektik.. Galatasaray'i iyice rezil bir kulüp haline getirmisti les Adnans.

Cok iyi oyuncuydu Kewell katkisi vardi takima. Daddy Cool !

Renktaş bu formaya isim yazdırma alışkanlığı sende de yıllar sonra mı başladı?10 senedir her sene bir tane forma alırım ve sadece bir kez isim yazıdrım.Mesela efsanelerimizden Hagi ve Hakan Şükür gibi isimleri yazdırmamıştım.Hal böyle olunca kendime şaşırırım.Sende bu isimleri yazdırmadığına pişmanmısın?

ahhh be canım kardeşim yarama bastın şöyle açıklıyayım.. kral ve profosörü izledigimde 12 13 lü yaşlardı işte 2000ler falan ilk formam eminönünden alınmış 8 numaralı sarı formamdı zamanında tugay giyiyordu sonra bir sene sonra kralın 9 numaralı çubuklusu ve 2000 uefa çubuklusunu aldın oda 10 hagiydi ki bu benim ilk isimli formamdı ama yazdırmamışdım hazırdı yazı o efsane formayıda 2006 daki bordo maçında olimpiyat stadında bir arkadaşa verdik kaybetti saolsun:mad-49:. şimdi durum şu yazdırma olayı gs store biliyorsun.. ee malum 98 99 2000 de ne gezer gs store bize eminönü gs store:) yani yazdırmak elde değildi. O tarihden sonra uzun bir zaman forma merakım yoktu yani almamıştım. taki 2010 beyaz kewell formasına kadar.. neyse 2010dan sonra bütün orjinal formaları alıyorum hatta antrenman forması vs. hem kulübe destek hem nikenin ürünlerini begeniyorum.

Sol kanatta silüetini bile özlüyoruz kewell.

Baros kewell formda oldukları zamanı özlüyoruz gerçekten..

ahhh be canım kardeşim yarama bastın şöyle açıklıyayım.. kral ve profosörü izledigimde 12 13 lü yaşlardı işte 2000ler falan ilk formam eminönünden alınmış 8 numaralı sarı formamdı zamanında tugay giyiyordu sonra bir sene sonra kralın 9 numaralı çubuklusu ve 2000 uefa çubuklusunu aldın oda 10 hagiydi ki bu benim ilk isimli formamdı ama yazdırmamışdım hazırdı yazı o efsane formayıda 2006 daki bordo maçında olimpiyat stadında bir arkadaşa verdik kaybetti saolsun:mad-49:. şimdi durum şu yazdırma olayı gs store biliyorsun.. ee malum 98 99 2000 de ne gezer gs store bize eminönü gs store:) yani yazdırmak elde değildi. O tarihden sonra uzun bir zaman forma merakım yoktu yani almamıştım. taki 2010 beyaz kewell formasına kadar.. neyse 2010dan sonra bütün orjinal formaları alıyorum hatta antrenman forması vs. hem kulübe destek hem nikenin ürünlerini begeniyorum.

Kardeşim yaşadıkların çok manidar.Buna benzer durumları bende yaşadım.İlk formam sende bulunan "Leeds" maçında giydiğimiz çubuklu forma.Arkadaşının formanı kaybetmesine üzüldüm :( Böyle güzel anıları paylaştığın için teşekkür ederim renktaşım.Ben de 2002 yılından itibaren forma arşivi yapıyorum.İlk isimli formayı storeden hazır aldım.O da bu aralar çok eleştirilen maestromuz: Selçuk İnan (8)...

adam çok proydu. bizim maçlarda sakat, milli maçlarda mucizevi bir şekilde oynardı.

Neymiş efendim burak sağ kanat oynuyormuş . Ulan bu adam sakat sakat stoper oynadı utanın bu adamdan .

harry-kewell-besiktas.jpg

:tiphat:

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Neymiş efendim burak sağ kanat oynuyormuş . Ulan bu adam sakat sakat stoper oynadı utanın bu adamdan .

İşte o gün Bülent Korkmaz td olmadığını ispatladı.Kendisi ilk defa 17 yaşında bir avrupa maçında şans bulmuştu ama kendisi 17'lik Semih yerine forvet adamı stoper oynatmıştı.Neymiş efendim 6 yaşındayken mahale maçında defansta oynamış:sad007:

Sürekli ön tarafa transfer yapan Adnan Polat'a selam olsun. Rezil Kaleci Sabri Servet Gökhan Hakan Sarp Ayhan'la birlikte oynuyordu adam.. Adnan Polat transferleri düzgün yapsa mesela cok daha basarili sezonlar gecirecektik.. Galatasaray'i iyice rezil bir kulüp haline getirmisti les Adnans.

Adnan kepazesi bir de bu adamın formasına Cana'ya vermişti.

Geri
Üst Alt