Ozan Kabak, 12 Milyon Euro'ya Stutgart'ta İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozana 12 milyon iyi para burada kalmaya devam etse ikinci bir semih kaya vakası olabilir

Şehir takimi olmanın avantaji bence o adamlar trabzon şehrinde doğup büyüdüğü için farkli bi aidiyet duygusuna sahip olabilir kendilerini borçlu hissetmeleri normal bana kalirsa.

Bence tamamen ozanın karakter bozukluğu .. Elin norveçlisi linnes yedek kalıyor yıllardır kaç kere gidebilirdi o bile bize karşı aidiyet hissediyor.. Bizden giden yabancılara bakın hepsiyle aramız iyi özlem ve saygı duyuyorlar Galatasaraya karşı.. Hagiden itibaren drogbalar sneijderler melolar podolskiler hatta kısacık zaman geçiren j. Rodriguez bile şampiyonluğu tebrik etti..
Bizim takımdaki bu hava Türkiyede hiçbir takımda yok diyebilirim.. Başarılı ol veya olma huzur ortamı var

12 milyona satan haindir, futbol cahildir. Net tartışmaya kapalı.

Top 10 wonderkid listesine giren birisini bu piyasada bu paraya satanlar sonra yöneticilikleri başarısı becerdi diye övünür orada burada.

Dursunun 7.5 a gidebilir diye sozlesme yaptigi adami 12 ye satmak net bir FT ve mevcut yonetim basarisidir.

Ozan istese 7.5 e giderdi, yalan mi ? Sen istedigin kadar engelle, ben gidiyorum der, stutgart 7.5 i hesabina yollar sen de 1 bardak soguk su icersin!!

Yalnız emsali genç oyuncular için 80-90 milyon eurolardan bahsedilirken, 12'ye gitmesi, iyi bir rakam da olsa insana garip geliyor. Umarım bir sonraki satıştan pay alınması için madde konulmuştur.

Dursunun 7.5 a gidebilir diye sozlesme yaptigi adami 12 ye satmak net bir FT ve mevcut yonetim basarisidir.

Ozan istese 7.5 e giderdi, yalan mi ? Sen istedigin kadar engelle, ben gidiyorum der, stutgart 7.5 i hesabina yollar sen de 1 bardak soguk su icersin!!
Burası da doğru tabiki... Dursuna döneceğiz sövmekle yine yani

Bein 11 diyor ne ayak?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

12+sonraki satıştan %25 pay olursa güzel olur

Edit: %25 payı okumadım arkadaşlar bence diyorum.

Bein 11 diyor ne ayak?

Basında bizim adımıza en olumsuz hangi rakam geçerse ona inanın.. Oyuncu alıyorsak en yüksek bedel doğrudur satıyorsak da en düşük doğrudur..
Bu arada %25 pay varsa işin şekli değişir biraz... Umarım vardır ve direk satış ücretinin %25idir karın değil

Fifanin compensation fee sine göre biz zaten 2,25-2,5% bir dahaki satistan pay aliriz. Bir de VFB bize 7,5% falan pay verse, 10% olur. Ordanda sonra 30-40 milyona giderse bize 3-4 milyon para gelir.

Yine hocaya rağmen yapılan bir satış hoca bizzat kendisi kalacak demişti,istifa etmemesi garip olur artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt