Ozan Kabak: "Hayallerim ve planlarım arasında her zaman Avrupa'ya gitmek var"

Adam ol da fesih maddesini kaldır.Yoksa Arda gibi arkandan pek iyi konuşmayacağız.

Biktir git lan 3 maça çıktın hedefim Avrupa diye yırttık dondan çıkar gibi çıktın hemen karaktersiz inş hiç başarılı olmazsın bizden sonra rezil rüzva olup kalırsın.

"HAYALİM "BURADA BAŞARILI OLARAK AVRUPA'YA GİTMEK"

Uzun vadeli plan yapmadığını, önceliğinin Trabzonspor'un başarısı olduğunu söyleyen Ömür, "Bu soru bana A Takıma çıktıkça soruluyor. Beni ben yapan Trabzonspor'dur. Burada başarılar elde etmek istiyorum. Burada başarı etmeden Avrupa'ya gitmek istemiyorum. Öncelik Trabzonspor. Ben de umarım Avrupa'da oynarım. Iniesta'yı örnek alıyorum. Kimseyle tartışmayan bir karakter olarak onu örnek alıyorum Oyun stili olarak Messi'ye benzetiliyor olmak güzel, o dünyanın en iyi futbolcusu. İnşallah ona benzetilmeye layık olabilirim. Hayalim burada başarılı olarak Avrupa'ya gitmek" açıklamasını yaptı.

"ELİMİZ KOLUMUZ BAĞLI, KULÜP KAL DER KALIRIZ"

İsminin İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool ile anılması hakkında ise Abdülkadir, "Liverpool çok önemli bir kulüp. Teklifler ve görüşmeler kulübümüzün konuşacağı şeyler. Başkanımızla ilişkiler devam ediyoruz. Elimiz kolumuz bağlı, kulüp kal der kalırız. Önümüzde çok kritik bir Medipol Başakşehir maçı var" şeklinde konuştu

Geçmiş olsun kanka, iyiyim Abdürrahime sövüyorum mütemadiyen.
İrz düsmani kumarbaz haysiyetsiz yalama maguruscu. Adamda da suc yok, yillardir capi bu. Ftor beyin sevdigi tarz dusuk profilli yonetici. Ftor bey o yuzden cikip bir sey demiyor ya zati. Kendisinin sevmedigi tarz yuksek profilli baskan ve yoneticiler olsa simdiye bin tane laf sokardi. Alayi ückagitci fason yaw.

Ben de her maç öncesi rakip forveti izliyorum, analiz ediyorum. Çekindiğim birisi yok.

Helal

İrz düsmani kumarbaz haysiyetsiz yalama maguruscu. Adamda da suc yok, yillardir capi bu. Ftor beyin sevdigi tarz dusuk profilli yonetici. Ftor bey o yuzden cikip bir sey demiyor ya zati. Kendisinin sevmedigi tarz yuksek profilli baskan ve yoneticiler olsa simdiye bin tane laf sokardi. Alayi ückagitci fason yaw.
Simdi aysal baskanım olacaktı

10 milyonun üzerinde bir parayı getir istersen aya git

Tabi avrupa'nin göbeği Bayburt Çorum güzel şehirler

Bonservis getirir misin kardeşim? Tşk.

Geri
Üst Alt