Ozan Kabak'tan Veda Paylaşımı

Biraz daha kalsaydı ayrılık çok daha zor olacaktı. Büyük bir kariyer bekliyor kendisini, gururla takip edeceğiz.

Ozanın başarılı olmasının bir diğer önemi de bizim altyapımızın referansı olması,güzel işler yaparsa ileride yapabileceğimiz satışlara referans olur.

bu vıdeodan sonra acık kapı bırakmıs gıbı seneye bunu kıralarız

Profil resmi yaptık bir hafta yaşamadı. Bize her sevdadan geriye kalan sadece Fatih hocamız.

Dünya'da tek ol çocuk. Tüylerim diken diken.

Her şey geçici Galatasaray kalıcıdır
İyi para kazandırdı ve gitti, gönül isterdi ki pay da alacak olalım ama yapacak bir şey yok.
6 ay top oynamış cocuk 11milyon kazandırdı

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dün çok sinirlenmiştim ama bugün biraz daha sakin düşününce sinirim geçti.. Bu çocuk istese 7.5a giderdi en azından bizi üzmeyin 3.5 daha kazandırdı.. Yolu açık olsun ayrıca @Murat Kara dün Gsnin çocuğu söylemini duymadım demiştin ya bugüne kısmetmiş

yasi 18, bir stoper rahat 36-38 yasina kadar oynar. Eger Emre belesoglu, Arda turan, emre colak gibi seylik yapmazsa, 10 sene sonra yeniden bizde görmek isterim. Insallah büyük bir stoper olmus olarak, bol kupalar kazanmis olarak Kaptan olarak gelsin..

Yolun acik olsun

Kaç sene sonra olacak bilmiyorum ama bu çocuk Manu'ya transfer yapacak.

Umarım daha büyük takımlarda görmek nasip olur seni Galatasaray'ın evladı. Yolun açık, şansın bol olsun.

Geri
Üst Alt