Ozan Tufan Fenerbahçe ile Ön Protokol İmzaladı İddiası!

Tarık gibilerden yediğimiz kazıklardan sonra ozan gerçekten iyiyse bile kulübün artık Türkiye'de risk almasını istemiyorum.

Seneye sınır kalkıyor.. çok daha iyisini dışardan alırız..

Fenere hayırlı olsun.. ilerde bizde oynamak isterse önce fenerde kendini kanıtlasın..

arda ve terimin fbye gitmesi için dua edenler nasılda belli oluyor. İkiside gitmeyecek

ozan tufansa gidecekse gitsin
Türkiyeden oyuncu istemiyorum ben tarık salih veysel gibi çapsız oyunculara milyon eurolar vermek yerine 17-18 yaşındaki çocuğu oynatsaydık şimdiye en kötü ihtimalle bir semih kaya olurdu

başarılı olamasada kaybımız olmazdı bunlar gibi

Son düzenleme:
...

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arda Turan Atletico´da kapaklari taktikca, ulasilamayan cigere mundar digenler kuduruyor. Umarim bir gün yeniden formamizi giyer, hatta bir gün Yönetici yada teknik adam olur kulüpte. Galatasaray´in Arda gibi insanlara ihtiyaci var.

ardaturan10line @guldenender ne diycem biz Selçuk'la Hamit abiden baska kimseye Bı sey demedim onlarada lütfen bize git bize gel dedim arkadamdan bir Sürü sey soyleniyo gs la ilgili susuyorum saygıdan biz hic bi zaman yediğimiz kaba sıcmadık...

ardaturan10line
Aksini iddaa eden yönetici gazeteci idareci antrenör taraftar herkesle heryerde yüzleşirim

B5J7q-CCIAAFbR2.jpg

https://twitter.com/ArdaTuran10line/followers_you_follow

Nuri Şahin

Yasin Albayrak

Saffet Ulusoy - Haluk Ulusoy'un oğlu

Buse Terim

Veli Yiğit

Osman Altunterim

Bülent Timurlenk

Ersin Düzen

A.Madrid

Sinan Güler

takip ediyor, hala sahte diyorsunuz hesaba.

Onun hesabı işte. Nefretiniz, aklınızın önüne geçmesin beyler.

Arda kral Galatasaraylıdır. Hemen asıp kesmeyin dakikasında. Bizler uzaktan kızıyoruz emreyle volkanla arkadaş olmasına, yakın olmasına ama düşündüğünüz gibi değildir.

şunu izleyin derim. başka bişey demiyorum.
kufur ettikleri sporcu birden karsilarina cikinca

Hele o sosyal medyada birak Arda, Volkan ciksa bu sekilde karsilarina. "Ooo Volkan abi" diye baslarlar mevzuya... Bu adam koca bir sezonu sakat gecirmesine ragmen 12 Milyon avro kazandirip gitti, gittigi yerde birde birde bizim reklamimiz yapti bol bol. Adami özel hayatinda takildigi adamlardan dolayi bukadar elestirmek neyin kafasidir anliyamiyorum. Cocuk mac icinde nerdeyse kavga etti Volkan ile, Semih Sentürk´e yumruk atti, ama bu olaylar hep saha icinde kalir sporcularda. Yada birkac hafta sonra barisilir. Ne demek oluyor bu ? Fenerbahce´ye olan nefretleri, Galatasaray´a olan sevgilerinden fazla bu arkadaslarin demekki.

Sadece Arda´nin taraftarin gözünde bitmesi icin birde Fenerbahce´ye gitmesini isteyenler var.

Şu forumda Arda'yı harcayanların alayı kuştur. Bu kadar net konuşuyorum. Kendine Metin Oktay'ı örnek almış ve Aziz Yıldırım'la arasının iyi olmasına rağmen yıllık 5 milyon Euroyu reddetmiş ve "sevenlerimizi üzmeyelim" demiş bu çocuk hakkında kötü düşünenler hepinize yazıklar olsun. Ne hale geldik.

Son düzenleme:
ardaturan10line @guldenender ne diycem biz Selçuk'la Hamit abiden baska kimseye Bı sey demedim onlarada lütfen bize git bize gel dedim arkadamdan bir Sürü sey soyleniyo gs la ilgili susuyorum saygıdan biz hic bi zaman yediğimiz kaba sıcmadık...

ardaturan10line
Aksini iddaa eden yönetici gazeteci idareci antrenör taraftar herkesle heryerde yüzleşirim

B5J7q-CCIAAFbR2.jpg

gs la ilgili susuyorum saygıdan biz hic bi zaman yediğimiz kaba sıcmadık...

BRAVOOOO ARDA !!!!!!

Atletico´da her attigin adim ile gurur duyuyorum Arda kardesim, bizi oralarda hem Ülke, hemde kulüp olarak en iyi sekilde temsil ediyor cocuk... Bukadar efendi ve saygili bir cocuk, onun degerini bilmek lazim.

Arda'ya sallayanlar yine boşa salladı.Yeni bir topicde görüşmek üzere.

açıkçası ben ardayı sevmiyorum, 3.sınıf türk komedi filmlerindne fırlamış gibi bir hali ve üslubu var.

Geri
Üst Alt