ozan tufan

herkesi veto etmeyin kardesim. kimi alacaz merkeze ?? melo gibi kalite bir yabancı beklemeyin, alamayız.

ozan cok yönlü bir merkez, yası itibariyle dinamik ve yasına göre cok ii fizik güce sahip.

ozan'ı alırken yekta-tarık-umut'u bursa'ya versek zaten ozan transferi bedabaya geliyor..

Sorması ayıptır 5M + Mustafa Pektemek gibi bi teklifi kabul etmeyen bi kulüp bizim çöpleri mi kabul edece?

Sorması ayıptır 5M + Mustafa Pektemek gibi bi teklifi kabul etmeyen bi kulüp bizim çöpleri mi kabul edece?

yekta-tarık-umut 3'üde bursada is yapar. üzerinede 5-6 m euro para ver..

bjk tek topcu önerdi, biz 3 tane önerecez.

neticede bu adamları bir sekil elden cıkartmamız gerekiyor, teklifimizi yapıp cevap bekleyelim.

yekta-tarık-umut 3'üde bursada is yapar. üzerinede 5-6 m euro para ver..

bjk tek topcu önerdi, biz 3 tane önerecez.

neticede bu adamları bir sekil elden cıkartmamız gerekiyor, teklifimizi yapıp cevap bekleyelim.

Yok abi sanmıyorum Umut hadi neyse de Tarık + Yekta...

Bana kalırsa anca şöyle bi teklif kabul görür şayet Cemal da kabul ederse tabii.

Sinan Gümüş'ü 2 yıllığına kiraya verelim. Zaten Ertuğrul sağlam Ve Şenol Güneş ülkede gençleri en iyi geliştirien adamlar. Bu adam takımda harcanacak Hamza yüzünden. Abuk subuk bi takıma kiralayacaklar. Bari Bursa'ya kiraya verelim. Hem gelişir, hem de Bursa gibi hedefi olan bi kulüpte kendini gösterir...

Cemal'ın bonservisini verelim.

Bir de Umut'un bonservisini verelim. Bir de 2M para. Kabul görür bence. Bana kalsa Cemal ve Sinan bu takımda banko oynayacak adamlar ama Cemal başka takıma gidecek zaten. Sinan da harcanacak. Hem orta sahamız dinamikleşicek bu transfer ile hem Sinan gelişecek, hem Umuttan kurtulcaz.

Umut + Cemal + Sinan (2 yıl kiralık)

Yok abi sanmıyorum Umut hadi neyse de Tarık + Yekta...

Bana kalırsa anca şöyle bi teklif kabul görür şayet Cemal da kabul ederse tabii.

Sinan Gümüş'ü 2 yıllığına kiraya verelim. Zaten Ertuğrul sağlam Ve Şenol Güneş ülkede gençleri en iyi geliştirien adamlar. Bu adam takımda harcanacak Hamza yüzünden. Abuk subuk bi takıma kiralayacaklar. Bari Bursa'ya kiraya verelim. Hem gelişir, hem de Bursa gibi hedefi olan bi kulüpte kendini gösterir...

Cemal'ın bonservisini verelim.

Bir de Umut'un bonservisini verelim. Bir de 2M para. Kabul görür bence. Bana kalsa Cemal ve Sinan bu takımda banko oynayacak adamlar ama Cemal başka takıma gidecek zaten. Sinan da harcanacak. Hem orta sahamız dinamikleşicek bu transfer ile hem Sinan gelişecek, hem Umuttan kurtulcaz.

Umut + Cemal + Sinan (2 yıl kiralık)

cemal+umut birden kaldıramazlar. umut'u verirsekte zaten bir yıllık ücretinin yarısını bize ödetirler :)

sinan gümüs'ü veya baska bir topcumuzu kiralayacaklarını düsünmüyorum, bursa bize topcu yetistirmez, bonservisiyle verirsek yok demezler orası ayrı..

Abi gerekirse bi kısmını biz ödeyelim zaten Umut'un yediği içtiği bile zarar. Cemal desen adam takımda kalacak bu gidişle yine yedek kalacak. Yıllık üctetlerinin bir kısmından kurtulurduk ne güzel. Sinan'ı bilmiyorum kabul edebilirler belki.

Melo'nun yerine Melo gibi biri lazım değil mi, sistem değişikliği olmayacaksa?

İşte olacak büyük ihtimalle. Kanatsız sisteme geçiyoruz. 4-3-1-2 yani. Poldi Burak forvette. Yeni ispanyol da sağda olacak. Poldi'yi forvette denemesinin, bu adamı almasının başka bi açıklaması olamaz.

______________Muslera______________
Transfer Chedjou Transfer Telles/Carole

______Rodri___Biirlo___Selçuk_________

_____________Wesley_______________

_________Burak________Poldi_________

Gibi. Bu orta saha ile ağzımı burnumuzu kırarlar yalnız... Yav bu ölü orta saha ile kanatsız sistem kurmak nedir Rodri neyse de Bilal Selçuk ile 45 dk çıkaramayız... + zaten bu adamlarda top taşıma denen bir şey yok...

İşte olacak büyük ihtimalle. Kanatsız sisteme geçiyoruz. 4-3-1-2 yani. Poldi Burak forvette. Yeni ispanyol da sağda olacak. Poldi'yi forvette denemesinin, bu adamı almasının başka bi açıklaması olamaz.

______________Muslera______________
Transfer Chedjou Transfer Telles/Carole

______Rodri___Biirlo___Selçuk_________

_____________Wesley_______________

_________Burak________Poldi_________

Gibi. Bu orta saha ile ağzımı burnumuzu kırarlar yalnız... Yav bu ölü orta saha ile kanatsız sistem kurmak nedir Rodri neyse de Bilal Selçuk ile 45 dk çıkaramayız... + zaten bu adamlarda top taşıma denen bir şey yok...

Bilal'in yerine daha defansif biri olursa belki kurtarır bu sistem. Bilal Sneijder'i veya Selçuk'u yedekler ancak. İlk 11 olmaz.

Yurt dışından 10 tane adam bulurum bunun 1/4 maliyetine.

O kadar kısır bi dönemdeyiz TR'de oyuncu yetişmeyince gözümüze adam bulunmaz hint kumaşı gözüküyor ne yaparsın...
Takımın başında olsam kapıdan içeriye tek bir Türk futbolcu daha sokmam bugünkü durumda.

3m dan fazlası günah.
isterse yurt dışına gitsin
ama kendisi bjkye gitmek istiyormuş

Valla ben o kadar maçını izledim öyle aman aman bir özelliğini göremedim ne var bu adamda bu kadar ?

Baska takimin yerlilerini yalamayi severiz biz bknz olcay oguzhan veli ozan şener alper v.b

GUİZA REİS CADİZ İLE ANLASMIS
CLPOrmYWcAAiGPQ.jpg

Beşiktaş'tan Ozan Tufan için 6 Mn € + Kerim Frei + Cenk Tosun'u istemiş Recep Bölükbaşı.

Geri
Üst Alt