- 26 Eylül 2012
- 118.757
- 66.980
- 4.818
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ozan Tufan: "Hocamız yeni geldi, daha duran top ortamlarına giremedik.."
GSC'ye yakışan bir mesaj. Daha fazla etmez bu çöp.İyi topçu ama 8 istiyorlar, edeceği max 2
5 kuruş etmez.
Beş kuruş etmeyecek yerli futbolcu.
Aramızda şu herifi beğenen birileri varsa lütfen açıklasın yav; bizim göremediğimiz ne bu adamda? Kimdir bu Ozan Tufan? Neyi iyi yapar? Bu adamı milli takıma kadar getiren özellikleri nelerdir?
Overrated kelimesi Ozan Tufan için varolmuş sanırım.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ben bunu Bursa'dayken birkaç kere izleyip beğenmiştim; ama Fenerbahçe'ye gittiğinden beri izlediğim tek bir iyi maçını hatırlamıyorum.
Hâlâ aynısını düşünüyorum. Fenere giderek kendini bitirdi, yurt dışına gitseydi bundan belki birşey olma ihtimali vardı kumaşı fena değil ama abartmaya da gerek yok.Ne kadar abartildigini Fener maclarinda ve bizim macta gösterdi yine.
Ayni Tarik da yaptiginiz pisligi bunda da yapmayin. Sisire sisire bitiremedi millet bunu. Eyvallah yetenek var ama abartmaya da hic gerek yok.
Altyapilardan topcu cikmadigi icin millet biraz kipirdayan adami hemen pohpohluyor.
Futbolda özgüven herşeydir
Anasına bacısına küfür ederek,tipiyle dalga geçerek futbol hayatını bitirdiler çocuğun
Türkiye'de futbolcu gelişmez bu yüzden
İnsan gibi eleştiren yok