ozan tufan

Arkadaşlar ozanı 2 senedir takip etmeye çalışıyorum..Hani ülkemize 5 yılda 1 gelen Arda gibi yetenekler var ya işte bu jenerasyonun adamı Ozan..Önceleri sağ bekte izliyorduk çok dinamik hücumu seven teknik bir oyuncu hatta bu yıl 2-0 yendiğimiz maçta da görev yapmıştı.. Sonrasında adamı birden ortaya çektiler ama adam harbi topçu her yerde oynayabiliyor..Milli takımda ahım şahım oynamadı (enfes bir golü dışında) ama adamda bu yaştaki Türk topçusunda kesinlikle olmayan 2 şey var..Birincisi oyun zekası ve oyun görüşü 2.si fizik.. Çok temiz oynuyor akıllı bir oyuncu mücadele gücü yüksek..Melo-Çolak-Ozan baya dinamik bir orta saha olur..Hatta Melo yerine yeni bir isim de olabilir..Bu rotasyona bir de Tolgay eklenirse elimiz çok kuvvetlenir..Ben Bilale falan karşıyım artık ağır oyuncu görmekten bıktım modern futbolda herkes pire gibi gördük dün arsenali 100 metre koştursak Mertesacker ve kaleci dışında hepsi bizim takımı geçer(bruma hariç)..

Yabancı sınır modifiye edilmediği sürece Ozanı almamız şart.. Alper potuk hamlesini fener bizden önce yaptı(o paraları etmezdi gerçi) ve meyvesini topluyorlar yavaştan.. Ozan daha büyük bir balık kaçırmamak lazım 4-5 milyon + topçu takasına alırsak iyi olur
"Arkadaşlar ozanı 2 senedir takip etmeye çalışıyorum..Hani ülkemize 5 yılda 1 gelen Arda gibi yetenekler var ya işte bu jenerasyonun adamı Ozan.."

Tebrikler bu güzel öngörü için renkdaş

~ Haydaaaaaaaaa ~

"Arkadaşlar ozanı 2 senedir takip etmeye çalışıyorum..Hani ülkemize 5 yılda 1 gelen Arda gibi yetenekler var ya işte bu jenerasyonun adamı Ozan.."

Tebrikler bu güzel öngörü için renkdaş

~ Haydaaaaaaaaa ~

Hala söylerim o dönem ozanı çok istiyordum bu kadar geriye gideceğini tahmin etmezdim açıkçası.. Oyun zekası konusunda yazdıklarımı utnarak okuyorum kabul edeyim.. Ama en azından tolgay konusunda haklı çıkmam ve yabancı sınırı modifiye edilmediği sürece almamız şart dememle bir kurtarır yanım yok mu :hat:

Son düzenleme:
Naptı ya bu dombili? Oyunu dikine mi oynadı da Aykut taktı buna naptı yani? Yok topçu değil orası ayrı da aniden kesti ki o sırada Rıdvan bile övüyordu, bir daha forma vermedi, kampa da almıyormuş.

Tribun Dergi‏Onaylanmış hesap @tribundergi 9 dk.9 dakika önce

Fenerbahçe'de Ozan Tufan, devre arası kamp kadrosuna alınmadı. Ozan Tufan, kendisine kulüp arayacak. (Sabah)

iyi top oynarken kesilmesi ilginc,bosa duserse FT kacirmayacaktir

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kendi kendisini yakti mal . Potansiyeli olan birisiydi. Bursaya gider umarim

Terim en iyi verimi aldı bundan gariptir. Bizim orta sahada zor yer bulur şu an. Fernando-Ndiaye bir sınıf üst buna göre. Ama Selçuk yerine oyuna girmesini tercih ederim maliyeti çok absürt olmayacaksa ve akıllandıysa.

Geri
Üst Alt