ozan tufan

Ne bekliyorsunuz ki, Hirvatistan macini hatirlayin. Pozisyona ve rakibe odaklanacagina sacini düzelttigi icin biz de golü yedik.

Bunun g.tünü fazla kaldirdi bu aptal Fenerliler yine. Fenerli olsam böyle aptal ve kapasitesiz birisinin kaptan yapilmasindan utanirdim.

Herifin etmediği küfür kalmadı
ceza gelecek mi göreceğiz

Gustavo'yu sakatlaması önemli bir hamleydi.

Her maç götünü yırtarak bağırması da pozitif.

Yetenek var fizik var kondisyon var ama beyin yok beyni olmayan orta sahadan iyi topçu olmaz.İq testi yapsalar 70den fazla çıkmaz muhtemelen

Fizik profili olarak Bayern Münih topcularini andiriyor, ama futbol oynamayi hala ögrenemedi, ayni zamanda mental olarak gayri ciddi loser bir insan. Saha ici liderlerinden biri ozan ise gecmis olsun.

bu değil de benim dikkatimi fenerbahçe'ye maç öncesi dua etsin diye transfer edilen alman imamın 90 dakika maçta kalması çekti, gerçekten çok ilginçti

Fiziği olmasa çöp olurdu, oyun aklı çok zayıf.

Badou Ndiaye neyse bu da o hatta daha kötüsü, Avrupa'ya ittirmek başarıdır.

başakşehir kupa maçında yaptığı, oyun devam ederken hakeme dönüp itiraz etmeyi bugün de yaptı. başak maçında adamın üstüne çıkıp penaltı yapmıştı, bugün de herif ortasahadan yarıp gidecekken son anda duruma ayıktı topu temiz şekilde kesti.

profesyonel bir futbolcunun bu kadar aptal olmasına bana çok garip geliyor. ulan oyun devam ederken neden dönüp hakeme itiraz eder bir insan???

Geri
Üst Alt