ozan tufan

Tamam canımız ciğerimiz lakin bugün öyle övüldüğü gibi top oynamadı. Çok basit pas hataları yaptı. Gönülle Şenle beraber beğenmediğim oyuncular arasındaydı

Yaz transferinde alınmasını en çok istediğim futbolcuydu, hep yazdım; merkez orta saha oyuncusu olarak potansiyeli yüksek...Ancak bugün abartıldığı gibi muazzam bir futbol oynamadı, pas tercihleri çoğunlukla hatalıydı, hep arkadaşlarını zor duruma düşürecek riskli paslar attı...

Tabi pişmesi zamanla olacak, Mehmet Topal da bizde iken titreğin tekiydi, şimdiki olgun oyunu ortada...

Bu adam en fazla 3 milyon eder , ekstra bi özelliğini göremedim . İlerde çok gelişir onu bilemem.

İhtiyacımız olan adam yaşı da genç bayrak adam olur gelirse bizde o karekterde bi oyuncu herkes yabancı sınırı kalkıyor diyor ama iyi ,bayrak adam olacak yerlin yoksa takım yine takım olmaz arapların aldıgı ingiliz takımlarına dönersin.

Topçunun hası hem çok dinamik hem driblingi var.Sadece tekniği zayıf.

De Jonga karsi oynayan her oyuncu oldugundan daha iyi oynuyor. Bu De Jongun bir özelligi. Ozan cok abartilan bir oyuncu. Ne defansif oyunu nede ofansi abartildiginin ceyregi kadar iyi degil.

İyi oyuncu olacak.Dahada gelişeğini düşünüyorum şenol hoca sayesinde.Alınabilir seneye makül bir bonservise.Ama bursa 8 den açar kapıyı.O parayada çok daha iyi yabancı bulursun.

Fb aldi çoktan.Böyle adamlari bizim almamiz mümkün değil.

Simdilik Alperden bi fazlasi yok

~tap

Dolarin 2.6 TL'ye dayandigini tekrar hatirlatmakta yarar var.

Olaya bu saatten sonra TL olarak bakmak zorundayiz. 10 ya da 12 milyon TL ye yani max 5 milyon dolardir ozanin max ederi.

Ha alabilecegimiz yabancilar en fazla ozan kadar eder dersen. İyi arastirirsan bonservisini ozanin 3te birine getirip ozan kadar otnatacagin oyuncu olur. E yabanci siniri esnemisken kazik yememis olursun.

Simdilik Alperden bi fazlasi yok

~tap

Alper'den 4 yaş daha genç. İleride daha da ilerleyebilir. Umarım avrupa'da herhangi bir takıma gider. EPL Ozan için en doğru tercih olabilir bence. Fiziksel açıdan hiç zorlanmaz.

Orta sahaya dinamizm getirir. Bize yararı olur. Hamit ve Selçuk gibi ağır adamlar yerine böyle genç ve yaşına rağmen olgun oynayan biri şart artık. Umarım alırız ama hiç sanmıyorum.

Geri
Üst Alt