GSCimbom
Özbek: "Galatasaray'ın bir teknik direktörü var"
Alpay Asma

Özbek: "Galatasaray'ın bir teknik direktörü var"

Alpay Asma ·

Cevap
63
Okunma
3,6K
Sayfa
1/4

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
Kulübümüzün resmi twitter hesabından paylaşılan açıklamada Dursun Özbek son dönemde adı takımımız ile anılan Fatih Terim'i de kapsayan açıklamalarda bulundu.

İŞTE O AÇIKLAMALAR

Galatasaray SK ‏@GalatasaraySK 13m13 minutes agoView translation
Dursun Özbek: Fatih Terim Galatasaray’ın yetiştirdiği değerli bir spor adamıdır. Bünyemizden çıkanlara sahip çıkmak görevimizdir.

Galatasaray SK ‏@GalatasaraySK 10m10 minutes agoView translation
Dursun Özbek: İletişim grubumuz benim de onayımı alarak Fatih Terim'in doğum gününü kutladık. Değerlerimizi özel günlerde hatırlamalıyız.

Galatasaray SK ‏@GalatasaraySK 10m10 minutes agoView translation
Dursun Özbek: Kombineler 17 bin oldu. Taraftarımızın desteğini esirgemeyeceğini düşünüyorum. Geçmiş yıllardaki rakamı bekliyorum.

Galatasaray SK ‏@GalatasaraySK 9m9 minutes agoView translation
Dursun Özbek: Taraftarımızı Çaykur Rizespor maçına bekliyorum. Biz taraftarımızla güçlüyüz.

Galatasaray SK ‏@GalatasaraySK 6m6 minutes agoView translation
Dursun Özbek: UEFA'nın 65 milyon Euro sınırı, futbolcuların maaşları, primleri ve vergilerini kapsıyor. Bu konuda çok hassas davrandık.

Galatasaray SK ‏@GalatasaraySK 5m5 minutes agoView translation
Dursun Özbek: Bu soruyu sorulmamış farz ediyorum. Şu anda Galatasaray'ın bir teknik direktörü var. Böyle haberler nerelerden çıkıyor.

Galatasaray SK ‏@GalatasaraySK 3m3 minutes agoView translation
Dursun Özbek: Şampiyonluğun en kuvvetli adayı Galatasaray'dır.

Şu açıklamadan sonra Terim kulübe girerse istifa bile kurtarmaz kendisini.

Samimi ise ilkeli duruşu için teşekkür ederiz.

Başkan tarafında sorun yokta bu kıskanç parator inceden çomak sokma derdinde birdaha Gs ı ağzına almaması gerek parator huzurumuz için

O zaman doğum gününü falan kutlamayın bizene parator dan kutlayınca bir tarafları kalkıyor böyle işte, ne doğduğu gün nede öldüğü gün umrumda kebapçının

K.D.B. kurulduğunda,ilk yanıma alacağım adam sen olacaksın. :D

18640.jpg

Sponsorluk konusunda da iyi gaz vermiş Dursun.

RİVA İÇİN YENİ HAMLE GELİYOR

''Riva ile ilgili çok yakın bir tarihte genel kuruldan bir onay daha alıp faaliyete geçeceğiz. Gecikmek istemiyoruz. Galatasaray'ın bu mali yapısını düzeltmek zorundayız ve bir daha bu duruma gelmememiz gerekiyor.''

''Türkiye'de yapılan sponsorluk anlaşmalarında bir konuyu çok önemsiyoruz. O da bu vatandan çıkmış ekiplerle işbirliği ile Galatasaray'a enerji vermesini istiyoruz. Permolit boya hem antrenmanda hem maç formalarında kolumuzda yer alacaktır.''

''15 Temmuz darbe girişiminden sonra Türk milletinin vatanına olan bağlılığı tüm dünyada örnek bir duruş göstermiştir. Bu alanda uluslararası piyasalarda beklenti farklıydı.''

''Türkiye'de yapılan sponsorluk anlaşmalarında bir konuyu çok önemsiyoruz. O da bu vatandan çıkmış ekiplerle işbirliği ile Galatasaray'a enerji vermesini istiyoruz. Permolit boya hem antrenmanda hem maç formalarında kolumuzda yer alacaktır.''

Geri