Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
Kulübümüzün resmi twitter hesabından paylaşılan açıklamada Dursun Özbek son dönemde adı takımımız ile anılan Fatih Terim'i de kapsayan açıklamalarda bulundu.
İŞTE O AÇIKLAMALAR
Galatasaray SK @GalatasaraySK 13m13 minutes agoView translation
Dursun Özbek: Fatih Terim Galatasaray’ın yetiştirdiği değerli bir spor adamıdır. Bünyemizden çıkanlara sahip çıkmak görevimizdir.
Galatasaray SK @GalatasaraySK 10m10 minutes agoView translation
Dursun Özbek: İletişim grubumuz benim de onayımı alarak Fatih Terim'in doğum gününü kutladık. Değerlerimizi özel günlerde hatırlamalıyız.
Dursun Özbek: Kombineler 17 bin oldu. Taraftarımızın desteğini esirgemeyeceğini düşünüyorum. Geçmiş yıllardaki rakamı bekliyorum.
Galatasaray SK @GalatasaraySK 9m9 minutes agoView translation
Dursun Özbek: Taraftarımızı Çaykur Rizespor maçına bekliyorum. Biz taraftarımızla güçlüyüz.
Galatasaray SK @GalatasaraySK 6m6 minutes agoView translation
Dursun Özbek: UEFA'nın 65 milyon Euro sınırı, futbolcuların maaşları, primleri ve vergilerini kapsıyor. Bu konuda çok hassas davrandık.
Galatasaray SK @GalatasaraySK 5m5 minutes agoView translation
Dursun Özbek: Bu soruyu sorulmamış farz ediyorum. Şu anda Galatasaray'ın bir teknik direktörü var. Böyle haberler nerelerden çıkıyor.
Galatasaray SK @GalatasaraySK 3m3 minutes agoView translation
Dursun Özbek: Şampiyonluğun en kuvvetli adayı Galatasaray'dır.
İŞTE O AÇIKLAMALAR
Galatasaray SK @GalatasaraySK 13m13 minutes agoView translation
Dursun Özbek: Fatih Terim Galatasaray’ın yetiştirdiği değerli bir spor adamıdır. Bünyemizden çıkanlara sahip çıkmak görevimizdir.
Dursun Özbek: İletişim grubumuz benim de onayımı alarak Fatih Terim'in doğum gününü kutladık. Değerlerimizi özel günlerde hatırlamalıyız.
Galatasaray SK @GalatasaraySK 10m10 minutes agoView translationDursun Özbek: Kombineler 17 bin oldu. Taraftarımızın desteğini esirgemeyeceğini düşünüyorum. Geçmiş yıllardaki rakamı bekliyorum.
Galatasaray SK @GalatasaraySK 9m9 minutes agoView translation
Dursun Özbek: Taraftarımızı Çaykur Rizespor maçına bekliyorum. Biz taraftarımızla güçlüyüz.
Galatasaray SK @GalatasaraySK 6m6 minutes agoView translation
Dursun Özbek: UEFA'nın 65 milyon Euro sınırı, futbolcuların maaşları, primleri ve vergilerini kapsıyor. Bu konuda çok hassas davrandık.
Galatasaray SK @GalatasaraySK 5m5 minutes agoView translation
Dursun Özbek: Bu soruyu sorulmamış farz ediyorum. Şu anda Galatasaray'ın bir teknik direktörü var. Böyle haberler nerelerden çıkıyor.
Galatasaray SK @GalatasaraySK 3m3 minutes agoView translation
Dursun Özbek: Şampiyonluğun en kuvvetli adayı Galatasaray'dır.